Tweeety Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Ahoj, mám film.avi s titulkama a potrebuju ho previst do psp formatu.. v jakym programu se mi prevedou i ty titulky a spoji se to? A nebo v jakym to mam nejdriv spojit a pak previst? Diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 XviD4PSP je tu toho plno postu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tweeety Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Ten mam.. dik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 A jde ti to tam? EDIT: Nahore Subttiles ---> Add a prida se ti k videu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tweeety
Ahoj,
mám film.avi s titulkama a potrebuju ho previst do psp formatu.. v jakym programu se mi prevedou i ty titulky a spoji se to? A nebo v jakym to mam nejdriv spojit a pak previst? Diky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts