Fawkes Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zdar, jde o infrastrukture mod(nebo jak se to pise). kdyz ho zapnu tak se pripojim na net v poho, ale potom se to dlouho pripojuje na EA server a pak to napise ze neni k disposici nebo tak neco. pls poradte... hraju pres UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Nevite čim to je? nebo to hrajete jinak? nebo mi něco uniklo??? pls radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 hm tady ty sportovni hry od EA mi to taky pisou no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 na jakej net se připojuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Normalně domaci wifi... kdyby to byla stahovana hra tak mi to nepride nenormalni ale je to original UMD tak se divim ale třeba NFS PS mi jdou a to jsou stahovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.