lamalama Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zdravím, mám tokový lamerský dotaz... když mám cfw 3.90 M33-3 do jaké složky mám nakartu nahrávat filmy/videa ve formátu MP4? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zkus do složky VIDEO nebo jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamalama Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zkus do složky VIDEO nebo jak to je ok zkusim... edit tak jsem to nahrál do složky x:/PSP/VIDEO a když dám v menu film - memory stick tak mi to napíše že tam žádná videa nejsou... další nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamalama Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 tak jsem to dal do x:/VIDEO... ted už to nepíše, že tam žádný video neni, ale zase když to otevřu tak semi napíše Unsupported data... nevite c s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chvalsinak Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Podle toho jak je zkonvertovanej zkus to hodin na root karty -100MNV01/101ANV01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamalama Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jj teď jsem si v topicu pro začátečníky všiml, že když to má nějakej jinej název tak se to nahrává jinam, díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 No a jestli to nepude tak mas nejakej spatnej format videa :-) psp jich ma hodne malo :-(... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lamalama
zdravím, mám tokový lamerský dotaz... když mám cfw 3.90 M33-3 do jaké složky mám nakartu nahrávat filmy/videa ve formátu MP4? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts