Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xdvdmulleter

wizzy

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Kedy uz pochopis ze kazdy (99%) scene release ma vsetky potrebne stealthy v sebe? Keby ti to bolo malo, pozri sa do NFO alebo tu...

http://www.abgx.net/filename/?ch=6

:roll:

ale přeci jen muže se stát že se mu třeba blbě stáhne iso a nepujde mu pustit,já si taky vždycky radši kontroluju jestli je ok než pálim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Nejpravděpodobněji ti chybí .NET . Nevím přesně co to je a k čemu to je, ale tahle aplikace to prostě potřebuje (protože byla vyvinuta ve vývojovém prostředí používající .NET), takže ho potřebuje i tvůj počítač. Trochu googli a určitě to najdeš.

shadow.wizard: Ano, je pravda že zatím všechny hry, který jsem stáhnul měly stealth. Ale pokaždý to projedu v mulleteru AutoFixem a asi 1/3 her mi mulleter už opravil. To že mají stealth je príma, ale neznamená to, že je všechno v pořádku a pokud člověk nechce dostat ban na xlive, tak musí jeho kopie 100% sedět s originálem, aspoň xbox si to musí myslet. A o to se stará mulleter. To znamená, že wizzy nemluví uplně z cesty :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu