wizzy Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Preinstaloval jsem XP a ted mi nejde mulleter spravna incializace aplikace se nezdarila co stim mam novy grid a chci vedet jestli to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Kedy uz pochopis ze kazdy (99%) scene release ma vsetky potrebne stealthy v sebe? Keby ti to bolo malo, pozri sa do NFO alebo tu... http://www.abgx.net/filename/?ch=6 :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Kedy uz pochopis ze kazdy (99%) scene release ma vsetky potrebne stealthy v sebe? Keby ti to bolo malo, pozri sa do NFO alebo tu...http://www.abgx.net/filename/?ch=6 :roll: ale přeci jen muže se stát že se mu třeba blbě stáhne iso a nepujde mu pustit,já si taky vždycky radši kontroluju jestli je ok než pálim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 no dík risknul jsem to a jde to ale abych zistil stealth tak to potrebuju skousel jsem vsechny mozny verze mulleteru ale furt stejna chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fabian99 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Preinstaloval jsem XP a ted mi nejde mulleter spravna incializace aplikace se nezdarila co stim mam novy grid a chci vedet jestli to pujde ISO mozes skontrolovat aj v inych programoch, napr. Schtrom360Xtract, Xbox Backup Creator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Nejpravděpodobněji ti chybí .NET . Nevím přesně co to je a k čemu to je, ale tahle aplikace to prostě potřebuje (protože byla vyvinuta ve vývojovém prostředí používající .NET), takže ho potřebuje i tvůj počítač. Trochu googli a určitě to najdeš. shadow.wizard: Ano, je pravda že zatím všechny hry, který jsem stáhnul měly stealth. Ale pokaždý to projedu v mulleteru AutoFixem a asi 1/3 her mi mulleter už opravil. To že mají stealth je príma, ale neznamená to, že je všechno v pořádku a pokud člověk nechce dostat ban na xlive, tak musí jeho kopie 100% sedět s originálem, aspoň xbox si to musí myslet. A o to se stará mulleter. To znamená, že wizzy nemluví uplně z cesty :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Ted asi napíšu blbost, ale je možné pomocí nějakého programu udělat ze hry, která je NTSC udělat z ní Free Region? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 dík dlaho určite to někde vygooglim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Ted asi napíšu blbost, ale je možné pomocí nějakého programu udělat ze hry, která je NTSC udělat z ní Free Region? Bohužel o ničem takovým nevím, ale občas by se to hodilo. Nezbývá než hledat správný releasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Bohužel o ničem takovým nevím, ale občas by se to hodilo. Nezbývá než hledat správný releasy. No právě ja jsem jako největší idiot stáhnul HULKa ale nevšiml jsem si že je to NTSC only - tak jsem trošku doufal, že se to dá nějak obejít : / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 wizzy tu najdes Mirosoft .Net Framework 2 ... ja som mal rovnaky problem, ktory sa tymto vyriesil Link: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
Preinstaloval jsem XP a ted mi nejde mulleter spravna incializace aplikace se nezdarila co stim mam novy grid a chci vedet jestli to pujde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts