Administrators Rixcz Odesláno Únor 24, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 Dalsi cislo PSPgameru se blizi a ma se vydat na konci mesice, pokud se ovsem rychle dohodnete na hre, o kterou chcete soutezit, protoze xzone.cz necha vyber na nas. Vyberte hry ktere se daji do ankety z (vydanych) her na http://www.xzone.cz/psp.php3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 nešlo by taky ňáký příslušenství? jinak sem asi pro def jam, fifa street a worms, jo teď sem si všim že jenom vydaný hry takže: GTA (sice už tu bylo ale je nej), Prince of Persia, a Pro Evo 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 WORMS.....mozna SPLINTER CELL nebo SYPHON FILTER(nevim jak se pise :) )...a este by mozna slo TOMB RAIDER ...to sou moji favoriti.... ...co tady udelat hlasovani :) ...akorat by bylo asi fakt velky :) EDIT: ...tak zadna z nich neni vlastne jeste vydana :( ....tak potom hlasuju pro MERKURY, TONY HAWKS a PRINCE OF PERSIA (GTA klidne tak, ikdyz uz bylo..ptz patri mezi spicku).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 Já bych tam chtěl Tony Hawk's Underground 2 Remix (PSP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 no....co takhle Prince of Persia..... někdo tady psal, že je vydaný hry..... a kdyby šly nevydaný(na poředobjednávku), tak Worms, Tomb Raider a možná že i From Russia with Love (bondovka)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 NO ja bych bral kinga a nebo radsi star warse :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 Mě to je v celku jedno ona potěší v podstatě každá hra ale mohlo by být ještě 2. a 3. místo třeba jenom nějaký levnější příslušenctví k PSP a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 já bych bral prince, nebo PES5 nebo stech novejch jak uz tady psali cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 jj taky bych bral prince (nekde jsem ho ztratil) :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 ja bych vzal 1. Star Wars: Battlefront II 2. S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení (film) 3. Logitech Play Gear Pocket sem trochu narocnej co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Tak dám tři, co bych já bral nejvíc 1)Worms to jednoznačně, na ty se těšim nejvíc 2)Syphon Filter to mě taky dost zaujalo 3)Tomb Raider Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Tak zatím nejvíc lidí chce Prince a Wormsy (se mi zdá). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 se ti nezdá, já to chci taky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Prince eeee , WORMS a PES5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Star Wars: Battlefront II Star Wars: Battlefront II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 nebo CD-key na STEAM(dneska me ukradli heslo :cry: :evil: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 se ti nezdá, já to chci taky :D NO JO....ALE JEŠTĚ mít to štěstí a vyhrát :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Grand theft auto liberty city stories a Godfather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 1.ja jednoznačně -Untold Legends: Brotherhood of the Blade pač zbožnuju rpgečka.2.(ještě sice nevišel ale je to coby dup)-Tomb Raider: Legend.3.Grand Theft Auto: Liberty City Stories pač je to klasika :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 1.ja jednoznačně -Untold Legends: Brotherhood of the Blade pač zbožnuju rpgečka.2.(ještě sice nevišel ale je to coby dup)-Tomb Raider: Legend.3.Grand Theft Auto: Liberty City Stories pač je to klasika :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 No každopádně Tomb Raider:Legend !!!! popřípadě Godfather, Def Jam Fight for NY: The Takeover.... jestli je ten magazín dvouměsíčník tak by se to dalo do příštího čísla pořešit... jinak do tohoto měsíce bych zařadil opět GTA:LCS pač tahle hra je BEST.nebo From Russia with Love vychází 17. března .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 ja by som tam prijal tjes From Russia with Love alebo WORMS. Ale potesil by aj King Kong.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Já bych uvítal WORMS , King Konga a Godfathera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 The Sims 2 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 ja taky tu bondofku...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts