Tunings Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Ahoj všem,mám hru v ISO LEGO STAR WARS II: THE ORIGINAL TRILOGY,ale problém je v tom,že mi nejde hra uložit.Už při zapnutí PSP mi to napíše toto: Insufficient space on the Memory Stick Please insert a Memory Stick with at least 36KB free or you will be unable to Save. Hra prostě nejde uložit,nechápu:wohow: Mám kartu 4GB Sony(No Fake) Moc všem děkuju za odpověd co s tím může být:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Nemas dostatek volnyho mista na karte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tunings Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Ahoj to je ale blbost,protože tam mám jen tuhle hru,ta má kolem 1GB a zbytek je volnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Hod sem screen bude to lepsi:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tunings Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jak? to mám tu hlášku vyfotit fotákem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Ukazuje ti to i v XMB menu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tunings Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 v XMB menu ne.Když zapnu hru tak to chce po mě zvolit jazyk hry a pak tam hned naskočí ta hláška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Sry,ale s tim ti asi nepomuzu ja mam lego star wars taky nic takovyho semi tam nikdy neukazalo vyberu jazyk a vschno v poho tak nwm no(kdyztak si skus stahnout 100procentne dohranej save) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tunings Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 A mohl bys mi prosím ten save někde sehnat? Budu ti za to fakt vděčný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Tak tady je http://uloz.to/450894/lego_star_wars_ii_eu_a.zip eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tunings Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Díky!! Moc!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tunings
Ahoj všem,mám hru v ISO LEGO STAR WARS II: THE ORIGINAL TRILOGY,ale problém je v tom,že mi nejde hra uložit.Už při zapnutí PSP mi to napíše toto:
Insufficient space on the Memory Stick
Please insert a Memory Stick with at least 36KB free or you will be unable to Save.
Hra prostě nejde uložit,nechápu:wohow: Mám kartu 4GB Sony(No Fake)
Moc všem děkuju za odpověd co s tím může být:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts