razor Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 chci se zeptat jestli existuje na PSP nějaký simulátor kamionů jako je např. na PC 18wheels of steel.kdyžtak hoďte odkaz.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 o nicem nevym ale s kamionama muzes jezdit v GTA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 ale já chci jenom kamiony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Bohužel máš asi smůlu... A v tom GTA si moc kamiony nezařídíš, maximálně tak dodávku(i když velkou:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 nj škoda a neznáš nějaké zádovní hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 nj škoda a neznáš nějaké zádovní hry? No já sháním colina2005 a z těch co mám doporučuju NFS pro street(ale jenom jesli máš rád okruhy) Juiced 2 jesli máš rád drifty a jesli se ti líbí Juiced 1 na PC tak Juiced eliminator na PSP je mnohem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 nj škoda a neznáš nějaké zádovní hry? Jestli si chceš užít , dovolím si napsat , že snad nejlepší závodní hrou na PSP je Juiced 2 , takže určitě zkus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Jestli si chceš užít , dovolím si napsat , že snad nejlepší závodní hrou na PSP je Juiced 2 , takže určitě zkus ... jj to je...NFS-Car...a UR docela ujde No já sháním colina2005 a z těch co mám doporučuju NFS pro street(ale jenom jesli máš rád okruhy) Juiced 2 jesli máš rád drifty a jesli se ti líbí Juiced 1 na PC tak Juiced eliminator na PSP je mnohem lepší... na něho nedej NFS-PS nejhorší závodní hra na PSP SH*T největší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Juiced eliminator mám ale moc mně to nebere,NFS PS sem už 2x projela je to nuda a ted si chci stahnout juiced 2 to je prý dost hustá pařba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 NFS , Juiced asi nej závodní hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 No já sháním colina2005 a z těch co mám doporučuju NFS pro street(ale jenom jesli máš rád okruhy) Juiced 2 jesli máš rád drifty a jesli se ti líbí Juiced 1 na PC tak Juiced eliminator na PSP je mnohem lepší... každej má asi jinej styl, ale NFS pro street je asi nejhorsi hra co kdy byla na PSP vytvorena .. to uz je to skoro lepsi na mobilu... kdyz NFS, tak jen Underground Rivals ... je to uplně první NFS na PSP, a jsou nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.