HoboMaster Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Ahoj, rád bych se zeptal, jestli se NDSL taky dělí na regiony (PAL, NTSC) jako Wii. Když si koupím NDSL z USA, bude možné zahrát si hry z Čech? A půjdou mi na to flash karty? Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Ahoj, rád bych se zeptal, jestli se NDSL taky dělí na regiony (PAL, NTSC) jako Wii. Když si koupím NDSL z USA, bude možné zahrát si hry z Čech? A půjdou mi na to flash karty? Děkuji za odpověď. Hry i flash karty budou fungovat, DS nema zadne regionalni deleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoboMaster Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 A je tedy jedno, jestli si stáhnu USA nebo EU romku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jo je to uplne jedno, sam mam EU DS a hral jsem jak originalni USA hru, tak hraji romky ze vsech regionu a vse funguje:) Pravdepodobne jediny v cem se ruzne svetove verze lisi je, jakou maji nabijecku - vsude jsou jiny zasuvky. Takze pokud ho koupis z USA budes si muset koupit bud EU nabijecku nebo nejakej ten prevadec (ten je levnej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoboMaster Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Děkuji, dovolím si ještě jednu docela OT otázku, kvůli které se mi ale nechce zakládat nový thread. Jak je to s připojením na internet přes Wi-Fi u ROMek? Půjdou hrát normálně přes internet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jo jdou normalne hrat pres net. Oni nezvladnou nijak poznat jestli pouzivas flash kartu nebo origo hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HoboMaster
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli se NDSL taky dělí na regiony (PAL, NTSC) jako Wii. Když si koupím NDSL z USA, bude možné zahrát si hry z Čech? A půjdou mi na to flash karty? Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts