marcelino Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Cafte, prosim nema niekto program aby mi sla TV na PSP cez wifi??? a existuje vôbec nieco takeee???? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 jo existuje ale v Japonsku, tady nic takovyho nesezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Já myslim že by to nějak šlo, jsou přece nějaký programy co streamujou video z počítače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelino Odesláno Prosinec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 noo lebo ja som pocul o tom ze nieco take je ale neviem presnyy nazov ale...... nooo tak ak nahodou nieco najdete, sistite alebo nieco k tomu tak dajte mi prosim Vas vedit... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Treba u CT24 online vysilani de to pres BROWSER?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 kouknete na project psp bylo tam o tom jedno tema co stim sony zamejsli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe DeLuxe Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Treba u CT24 online vysilani de to pres BROWSER?? bohuzel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.