xDante1986 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 castlevanie určitě zvlášť....jsou to dva naprosto odlišné díly, které jsou i jinak koncipovány, parádní hra momentálně hraju na dsku pořád v práci Portrait Of Ruin :)
Anonymous_ Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 castlevanie určitě zvlášť....jsou to dva naprosto odlišné díly, které jsou i jinak koncipovány, parádní hra momentálně hraju na dsku pořád v práci Portrait Of Ruin :) no me by teda zajimalo, co na te castlevanii vsici vidite :D hraju ten dil - asi znamnejsi - jak hned nekde v prvni misi se naucis takovy to V a tim otevres tu branu a pak je tam ten hnusak co hazi nejaky dva mece ci co.. Uz jenom dostat se pres nej je dost hardcore.. a to je teprve zacatek..
bezejmena Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 taky to tak nějak vidím :) další hry pro které hlasuji: Metal Slug 7Space Invanders ExtremeStratego Next Edition
xDante1986 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 castlevanie je moje modla...anonymous je úplně jednoduchý na každého bosse lze přijít na nějakou taktitku...to bys viděl jak mi teď dala zabrat faraónka ale v tom druhém díle castlevanie :) masakr .)
Sir Jarousek Odesláno Červenec 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2008 Mě osobně teda Castlevania taky vůbec nevzala, na mě to bylo moc těžký, jinak by mě to bavilo asi víc. Hlasy Baskiho započítán, to Stratogeo si zkusím zahrát :) a ještě mě napadá, že bych ten seznam mohl seřadit dle abecedy, tak až budu mít čas, tak se do toho pustím :)
sysasysa Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Guitar hero: on tour, Mario and Luigi: Partners in time, Race driver 3 (Super one card multak), Pokemon mystery dungeon 2, Trauma center 2, Elite beat agents, Nintendogs, JUMO: Ultimate stars, Apolo justice, Phoenix wright,Megaman star force 2. To by snad stačilo xD
xDante1986 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 kuci castlevanie není těžká jen si musíte zvyknout na ten styl je to to nej co jsem kdy hráL :) na dsku :)a celkově jedna z nej sérií na světě :)
abito Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 Ninja Gaiden Dragon Sword .. :) super hra
shika6110 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2008 da sa ninja gaiden dragon sword
Sir Jarousek Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 Hlasy sysasysa, abita a shika6110 započítány. Co myslel sysasysa hrou Race driver 3 netuším, kdyžtak prosím napiš přesný název hry, případně pokud někdo víte taky se ozvěte prosím. A jdu hry seřadit dle abecedy.
RWTF Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 The legend of Zelda: Phantom Hourglass Age of Empiras: Age of Kings Tony Hawk's Provin Ground/Sk8land Castlevania: Portrait of Run/ Dawn of Sorrow Mario Kart DS FIFA 08 Geometry Wars:Galaxies Jam Session (není to až tak hra) Kirby: Power Paintbrush/Mouse Attack Lego:Star Wars II: Original trilogy/Star Wars:Complete Saga/Indiana Jones Mario Party DS Call of Duty 4 Pokémon Diamond
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 myslím že nejlepší by bylo topic zrušit udělat systém bodování....tzn 1. hra - 10 bodů 2. hra 6 bodů 3. hra - 3 body, s tím že každý může dát max tři hlasy......ať to má nějaký smysl...takhle to myslím onen smysl postrádá, sir jaroušek ať se mi vyjáddří a zrealizovali bychom to :)
Sir Jarousek Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 Tak i hlasy Jardy505 započítány. EDIT po Dantově příspěvku: šlo by to tak udělat, ale myslím, že je to dost zbytečný - z tohohle systému nejlepší hry na DS vypadly, pokud by ten první příspěvek začal být moc šíleně dlouhej, tak se po čase nemusí zobrazovat hry třeba jen s 1. hlasem, ale zatím je to v pohodě - prakticky všechny hry ze seznamu stojí za zahrání a to je přesně účel seznamu
sysasysa Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 Race driver 3=Race driver Create and Race
Sir Jarousek Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 Race driver 3=Race driver Create and Race Ok, tak i tohle doplněno, jinak snažte se psát názvy her co nejpřesněji, občas je docela těžký zjistit kdo, co myslel :)
DSmaster Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2008 ja hlasuju pro cod4 a assassins creed
JiGSSaW Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2008 cod4, brothers in arm, mario kart, metroid prime hunters, worms 2,new supermario bros,command and destroy
bobo Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2008 funguje to jeste ? jesli jo tak hlasuju :D Elite Beat Agents , Pokemoni , Mario kart , new super mario bros. mozna to bude vyznit jako flame ... ale nedokazu pochopit jak nekdo nominuje assassins creed pro DS ... prijde mi to vylozene jako spatna hra ... to uz AC na mobily byl lepsi
Sir Jarousek Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2008 Funguje, jen jsem byl na dovolené :) Hlasy započítány, AC mi zas tak strašný nepřišlo.
JiGSSaW Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 Tak sem zas neco vyzkousel urcite super hry jsou: Brain Training,Elite Beat Agents, Asphalt Urban GT 2(velka skoa ze neni wfc :( ), need for speed pro street(hlavne kvuli WFC), a homebrew hry stoji za vyzkouseni jednoznacne DoomDS(mozna dsdoom :D ted si nejsem jisty), quakeds,Lemmings a opentyrian(stara automatova klasika).
Zavorka Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 pro mě zatím nejlepší hra je N+ luxusní hra super hratelnost příjemná grafika hodně levelů prostě boží! xD
JiGSSaW Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 pro mě zatím nejlepší hra je N+ luxusní hra super hratelnost příjemná grafika hodně levelů prostě boží! xD muzes hodit link koukal sem se po ni na nekolika rom strankach a nemohl najit (koukal sem na to na ign) jinak hodne dobra hra je dementium ward :)
Zavorka Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 muzes hodit link koukal sem se po ni na nekolika rom strankach a nemohl najit (koukal sem na to na ign) jinak hodne dobra hra je dementium ward :) http://www.filefactory.com/file/82d8b6/n/2595_N_Plus_USA_NDS-XPA_zip
Recommended Posts