NeroAngelo Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 :wohow:Hoj lidicky Nejdemi uz po nekolikate udpadovat PS3 Nevim co stím je :bash: Kamarád Han my poradil pres flashku ale to mi taky nejde:!: Dám udpade a po tech 20% my to napíše An error occurred during the download operation A connnection to the server cannot be established (80710723):D nevíte co mám dělat abych to už konecne udpadoval?? Dekuju s pozdravem Nero Angelo P.S prominte za pravopisne chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 stahni si fw v PC a nakopiruj na flashku do x:/PS3/UPDATE v PS3 pak vyber Update via storage media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeroAngelo Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 jo jasny ale kdo to najdu Update via storage media a otevrel jsem si flesh dal jsem tam PS3 do tho UPADE a dotoho ten udpade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 jo jasny ale kdo to najdu Update via storage mediaa otevrel jsem si flesh dal jsem tam PS3 do tho UPADE a dotoho ten udpade tohle mas vsechno popsany v navodu k ps3... :dozey: Settings - System update - update via storage media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeroAngelo Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 jo coool hej kamarade moc ti dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 problém je v tom že si musí povolit porty nebo přidat PS3 do DMZ řešil jsem to s ním, ale má PC připojenej přes kabel a PS3 přes router > "bojí" se připojit k routeru počítač (musí se na něj napojit aby přidal (IP?) PS3 do DMZ aby mu šly updaty a chat v PS3) EDIT: ^^ "jen" jsi updatnul FW, ale hry ktery potrebujou ke hrani update (CoD4...apod) si nezahrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vyli Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Nejde mě nahrát nový software 2.35. Má někdo podobné zkušenosti? Vše zamrzne zhruba na 3 procentech. Při aktualizaci z netu i z flešky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Nejde mě nahrát nový software 2.35. Má někdo podobné zkušenosti? Vše zamrzne zhruba na 3 procentech. Při aktualizaci z netu i z flešky. tak to se mi jeste nestalo.. ani ti nebudu rikat abys ten fw stahoval znova kdyz ti to nejde aktualizovat ani pres net.. Mozna bych zkusil obnovit puvodni nastaveni, v krajnim pripade format hdd.. ale nevim jestli to na to muze mit vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vyli Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 No obojí jsem zkoušel a to nezabralo. Zřejmě se budu muset obrátit na servis. Protože bez aktualizace mě to ani nepustí na stahování dem v playstationshopu.:cry: Tak jsem se dozvěděl, že nejsem jedinej komu firmware 2.35 dělá problémy. Prý se většině lidem i když ho nainstalují kouše PS3 při hraní her. takže pochybují o tom, že má vytvořit stabilnější PS3 opak je pravdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 znam par lidi v okoli co ma ps3 s fw 2.35 a nema s nicim sebemensi problemy. Jinak tu nemoznost aktualizovat asi bude jak rikas nejlepsi reklamovat. Pokud jsi teda jak pises zkousel format HDD i stazeni fw z PC tak uz ti nic jinyho asi nezbejva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vyli Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Tak nic nezabralo. PS3 se kousnul úplně. Takže zítra ho vezu do Chodova v Praze do servisu. Jsem zvědav jak rychle ho opraví:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 pocitej ze na to maj 30 dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vyli Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Tak opravdu se mě prý do měsíce ozvou. Posílají to prý na Slovensko do Košic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NeroAngelo
:wohow:Hoj lidicky
Nejdemi uz po nekolikate udpadovat PS3
Nevim co stím je :bash:
Kamarád Han my poradil pres flashku ale to mi taky nejde:!:
Dám udpade a po tech 20% my to napíše An error occurred during the download operation
A connnection to the server cannot be established
(80710723):D
nevíte co mám dělat abych to už konecne udpadoval??
Dekuju s pozdravem Nero Angelo
P.S
prominte za pravopisne chyby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.