NeroAngelo Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2008 :wohow:Hoj lidicky Nejdemi uz po nekolikate udpadovat PS3 Nevim co stím je :bash: Kamarád Han my poradil pres flashku ale to mi taky nejde:!: Dám udpade a po tech 20% my to napíše An error occurred during the download operation A connnection to the server cannot be established (80710723):D nevíte co mám dělat abych to už konecne udpadoval?? Dekuju s pozdravem Nero Angelo P.S prominte za pravopisne chyby Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2008 stahni si fw v PC a nakopiruj na flashku do x:/PS3/UPDATE v PS3 pak vyber Update via storage media Citovat
0 NeroAngelo Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2008 jo jasny ale kdo to najdu Update via storage media a otevrel jsem si flesh dal jsem tam PS3 do tho UPADE a dotoho ten udpade Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2008 NeroAngelo napsal: jo jasny ale kdo to najdu Update via storage mediaa otevrel jsem si flesh dal jsem tam PS3 do tho UPADE a dotoho ten udpade tohle mas vsechno popsany v navodu k ps3... :dozey: Settings - System update - update via storage media Citovat
0 NeroAngelo Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2008 jo coool hej kamarade moc ti dekuju Citovat
0 Han3 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2008 problém je v tom že si musí povolit porty nebo přidat PS3 do DMZ řešil jsem to s ním, ale má PC připojenej přes kabel a PS3 přes router > "bojí" se připojit k routeru počítač (musí se na něj napojit aby přidal (IP?) PS3 do DMZ aby mu šly updaty a chat v PS3) EDIT: ^^ "jen" jsi updatnul FW, ale hry ktery potrebujou ke hrani update (CoD4...apod) si nezahrajes Citovat
0 Vyli Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Nejde mě nahrát nový software 2.35. Má někdo podobné zkušenosti? Vše zamrzne zhruba na 3 procentech. Při aktualizaci z netu i z flešky. Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Vyli napsal: Nejde mě nahrát nový software 2.35. Má někdo podobné zkušenosti? Vše zamrzne zhruba na 3 procentech. Při aktualizaci z netu i z flešky. tak to se mi jeste nestalo.. ani ti nebudu rikat abys ten fw stahoval znova kdyz ti to nejde aktualizovat ani pres net.. Mozna bych zkusil obnovit puvodni nastaveni, v krajnim pripade format hdd.. ale nevim jestli to na to muze mit vliv Citovat
0 Vyli Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 No obojí jsem zkoušel a to nezabralo. Zřejmě se budu muset obrátit na servis. Protože bez aktualizace mě to ani nepustí na stahování dem v playstationshopu.:cry: Tak jsem se dozvěděl, že nejsem jedinej komu firmware 2.35 dělá problémy. Prý se většině lidem i když ho nainstalují kouše PS3 při hraní her. takže pochybují o tom, že má vytvořit stabilnější PS3 opak je pravdou. Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 znam par lidi v okoli co ma ps3 s fw 2.35 a nema s nicim sebemensi problemy. Jinak tu nemoznost aktualizovat asi bude jak rikas nejlepsi reklamovat. Pokud jsi teda jak pises zkousel format HDD i stazeni fw z PC tak uz ti nic jinyho asi nezbejva ;) Citovat
0 Vyli Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Tak nic nezabralo. PS3 se kousnul úplně. Takže zítra ho vezu do Chodova v Praze do servisu. Jsem zvědav jak rychle ho opraví:cry: Citovat
0 Luk3z^ Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 pocitej ze na to maj 30 dnu Citovat
0 Vyli Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 Tak opravdu se mě prý do měsíce ozvou. Posílají to prý na Slovensko do Košic. Citovat
Otázka
NeroAngelo
:wohow:Hoj lidicky
Nejdemi uz po nekolikate udpadovat PS3
Nevim co stím je :bash:
Kamarád Han my poradil pres flashku ale to mi taky nejde:!:
Dám udpade a po tech 20% my to napíše An error occurred during the download operation
A connnection to the server cannot be established
(80710723):D
nevíte co mám dělat abych to už konecne udpadoval??
Dekuju s pozdravem Nero Angelo
P.S
prominte za pravopisne chyby
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.