Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nejde update fw

NeroAngelo

Otázka

:wohow:Hoj lidicky

Nejdemi uz po nekolikate udpadovat PS3

Nevim co stím je :bash:

Kamarád Han my poradil pres flashku ale to mi taky nejde:!:

Dám udpade a po tech 20% my to napíše An error occurred during the download operation

A connnection to the server cannot be established

(80710723):D

nevíte co mám dělat abych to už konecne udpadoval??

Dekuju s pozdravem Nero Angelo

P.S

prominte za pravopisne chyby

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

problém je v tom že si musí povolit porty nebo přidat PS3 do DMZ

řešil jsem to s ním, ale má PC připojenej přes kabel a PS3 přes router > "bojí" se připojit k routeru počítač (musí se na něj napojit aby přidal (IP?) PS3 do DMZ aby mu šly updaty a chat v PS3)

EDIT: ^^ "jen" jsi updatnul FW, ale hry ktery potrebujou ke hrani update (CoD4...apod) si nezahrajes

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejde mě nahrát nový software 2.35. Má někdo podobné zkušenosti? Vše zamrzne zhruba na 3 procentech. Při aktualizaci z netu i z flešky.

tak to se mi jeste nestalo.. ani ti nebudu rikat abys ten fw stahoval znova kdyz ti to nejde aktualizovat ani pres net.. Mozna bych zkusil obnovit puvodni nastaveni, v krajnim pripade format hdd.. ale nevim jestli to na to muze mit vliv

Odkaz ke komentáři

• 0

No obojí jsem zkoušel a to nezabralo. Zřejmě se budu muset obrátit na servis. Protože bez aktualizace mě to ani nepustí na stahování dem v playstationshopu.:cry:

Tak jsem se dozvěděl, že nejsem jedinej komu firmware 2.35 dělá problémy. Prý se většině lidem i když ho nainstalují kouše PS3 při hraní her. takže pochybují o tom, že má vytvořit stabilnější PS3 opak je pravdou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu