Filc@ Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Zajímalo by mne, jak je to se záznamem obrazu u PS3, co je k tomu potřeba a jak se to dělá. Myslím třeba nahrávání ingame videí atd... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 no tak primárně to není, ale u některejch her to teď bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 tet jsme si nerozumeli :) Nejde o to, co to je za hru. Tuším že na to potřebuješ nějaký HD decoder. Používají to třeba ti, co dělají videorecenze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 napadlo me pripojit PS3 k TV karte v PC :D ale nevim jestli by to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 tak o tom jsem jeste neslyšel :p možna by to slo, ale vim že se to dělá jinak... jednodušeji, jen na to potřebuješ nějaký přístroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 tak o tom jsem jeste neslyšel :p možna by to slo, ale vim že se to dělá jinak... jednodušeji, jen na to potřebuješ nějaký přístroj... Na hry nevím ale jestli chceš nahrávat třeba Filmy z TV tak to je PlayTV modul , který se výda až v Září za cenu kolem 2k.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 2k? pridej..tak 4k... no netusim jak to oni delaji no...nevedou to treba skrz tu PC kartu? nebi HD prehravac(nevim jestli se to tak oznacuje..proste DVD prehravac s hdmi a podporou HD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Jasny, o PlayTV vím. Já mám na mysli přístroj HD decoder, tak jsetli s ním nemáten kdo zkusenosti. Jinak to PlayTV bude stát opravdu co jsem slysel neco kolem 4 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 slyšel jsem něco o nahrávání obrazu pomocí kamery (zapojit kameru do telky a nak to nahravat, myslim rovnou obraz v telce), někdo mi to tu nedávno psal... ale nevím co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 to neni az tak spatnej napad, ale je to vubec mozny?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doncze Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 obraz z ps3 nebo přímo puštěnej bluray film se nahrává pomocí hdmi karty Blackmagic v počítači má to ale jednu nevýhodu, přímý datový tok je tak obrovský že je potřeba hoodně velkej disk a následně veeelmi silné cpu na přechroustání filmu do přijatelně velké podoby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filc@
Zajímalo by mne, jak je to se záznamem obrazu u PS3, co je k tomu potřeba a jak se to dělá. Myslím třeba nahrávání ingame videí atd... Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.