Zavorka Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 byl by někdo kdo by zahrál YR (datadisk red alert 2) přes Hamachi pc je pro mě moc lehkej a chci vědět jak jsem na tom xD EDIT: síť: CF yuris revenge heslo: CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 nikdo nehraje?!?!?! xD tak nechcete mi aspon poradit jak to nastavit aby to šlo přes net? xD bez hamachi? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Pokusím se to sehnat, a pak uvidíme, i když je pravda, že YR jsem hrál naposledy ještě někde na základce ... Dávno :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Pokusím se to sehnat, a pak uvidíme, i když je pravda, že YR jsem hrál naposledy ještě někde na základce ... Dávno :dozey: jestli chceš upnu ti ho...v jedno archívu bude RA2(obě camp.) + yr a de to bez cd jenom rozbalíš a hraješ xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Že se vůbec ptáš, sem s tím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Že se vůbec ptáš, sem s tím ... fain ale až upnu grid na xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts