HoboMaster Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Dobrý den, zajímalo by mě, jestli čas ve hře Pokémon Diamond nebo Pearl běží normálně tj. střídání dne a noci, v případě, kdy si ROMku nahraju na DSTT. Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Samozřejmě, pokud si na začátku nastavíš v Pokémonech nastavíš správný čas. DSko nijak nepozná jestli hraješ z originální cartridge nebo z flash karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 MOžná blbý dotaz, ale kde se to tam nastavuje? Jak jsem byl zvyklý například u Silveru, že se tě nějaká (už nevím jestli profesor, nebo matka) zeptá kolik je hodin a jestli to souhlasí (případně i jaký je den). u Diamond to chtělo vědět pouze holka/kluk + jméno + jméno toho "kamaráda" mám za to, že čas je nastavený ten co máš nastavený na DSko normálně (když to zapneš bez té flash karty...) a dokonce by to i odpovídalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4X Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 myslím, že se to nastavovalo na hodinách ve tvém pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 MOžná blbý dotaz, ale kde se to tam nastavuje? Jak jsem byl zvyklý například u Silveru, že se tě nějaká (už nevím jestli profesor, nebo matka) zeptá kolik je hodin a jestli to souhlasí (případně i jaký je den). u Diamond to chtělo vědět pouze holka/kluk + jméno + jméno toho "kamaráda" mám za to, že čas je nastavený ten co máš nastavený na DSko normálně (když to zapneš bez té flash karty...) a dokonce by to i odpovídalo. Čas je nastaven podle času DSka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 pokud se nepletu pak i některé questy a možnosti jsou přístupné jen v určitou hodinu a čas dle týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 zajímavé.... a Berry rostlinky rostou s časem, ne s počtem kroků (teda myslim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 jo tam je to časem udělané taky...určo....jestli to není jednou za den tuším...stejně tak s questama to je pak dobré se kouknout na eng stránky na time questy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HoboMaster
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli čas ve hře Pokémon Diamond nebo Pearl běží normálně tj. střídání dne a noci, v případě, kdy si ROMku nahraju na DSTT. Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts