Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz ohledně NHL 07


Tunings

Otázka

Všechny zdravím a chtěl ybchs e zeptat ohledně hry na PSP NHL 07.Ztáhl sem si tuto hru tady na foru od marek_2080.problém je v tom,že se seká!:wohow: což by nemělo:hra vůbec nejede plynule.Hokej je určitě v pořádku,ale prostě se seká.nechápu.Mám PSP FW 3.90 M33-2 Slim Black piano

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pro přístup do Recovery menu stačí držet tlačítko R při zapnutí PSP. Pak si najdeš položku CPU CLOCK GAME a zkontroluješ si jestli tam máš 333. Pokud ne tak jí tam zkus nastavit a pak dát EXIT.

Na druhou stranu mám trochu pochybnosti jestli to tvůj problém vyřeší. Já osobně mam NHL07 originál z UMD a neměl jsem problém s hraním ani před přechodem na CFW a vzhledem k datu vydání si myslím, že tohle není hra, která byla dělána na takt procesoru 333. Podle mého bude tvůj problém ve špatně udělaném image hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

FAKE karta těžko,mám origoš SONY a koukal sem teda do toho recovery menu a je tam nastaveno 333.Takže to znamená,že marek_2080 má tu hru prostě špatně udělanou,takže když ji seženu někde jinde v ISO tak už by to mohlo být v pohodě? Docela dost mě to mrzí,protože mám hokej hodně rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak já nevím,pomůže zkusit ztáhnout to NHl jinde? Jde o to,že mám 50GB měsíčně na ztažení a nerad bych to zbytečně tahal když to nepomůže.Zkusím teda ještě zformátovat kartu,ale kdyby byla karta FAKE tak ybs e mi přece sekali i jiný hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

netix:to NHL 07 co tet mám,tak má 1,6GB ale tet ztahuju od někoho jiného a to má 860MB,ale je tam riplý update a něaký files,ale to je v pohodě,tak to dám na tu 1GB kartu co ještě mám a sem teda zvědavý co to udělá a když to bude v pohodě,tak tu 1,6+G verzi smažu a nechám si ten co tet ztahuju.Tu rychlost mám změnit jak a kde? ta druhá karta už doufám FAKE nebude,to už by měa si trefilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu