Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz ohledně NHL 07

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Pro přístup do Recovery menu stačí držet tlačítko R při zapnutí PSP. Pak si najdeš položku CPU CLOCK GAME a zkontroluješ si jestli tam máš 333. Pokud ne tak jí tam zkus nastavit a pak dát EXIT.

Na druhou stranu mám trochu pochybnosti jestli to tvůj problém vyřeší. Já osobně mam NHL07 originál z UMD a neměl jsem problém s hraním ani před přechodem na CFW a vzhledem k datu vydání si myslím, že tohle není hra, která byla dělána na takt procesoru 333. Podle mého bude tvůj problém ve špatně udělaném image hry.

• 0
Odesláno

netix:to NHL 07 co tet mám,tak má 1,6GB ale tet ztahuju od někoho jiného a to má 860MB,ale je tam riplý update a něaký files,ale to je v pohodě,tak to dám na tu 1GB kartu co ještě mám a sem teda zvědavý co to udělá a když to bude v pohodě,tak tu 1,6+G verzi smažu a nechám si ten co tet ztahuju.Tu rychlost mám změnit jak a kde? ta druhá karta už doufám FAKE nebude,to už by měa si trefilo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu