Filc@ Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Jsem v Tomb of Qualopeck (nebo jak se to píše), hned na začátku mise. Přejdu přes ten most, který mi rozbije ta koule. V návodu na internetu jsem sedočetl, že musím rozbít i druhou část toho mostu tím velkým kolem co vysí nad mostem. Ať ale střílím kamkoliv, ne a ne spadnout. Poradíte mi, jak na to? Díky všem za odpovědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 http://youtube.com/watch?v=xGhX5GsurFw videonavod na tudle lokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Slez dolu resun si takovej pomocnej bazmek(nevim jak to nazvat, velka stolicka) na kterej pak vlezes a preskocis na bok do takovyho vchodu.. dal uz to snad zvladnes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Červen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 jj, díky už to mám :) super videonávod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.