Fawkes Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 zdar, ve ktere hre si myslite ze da nejlepe driftovat? a nejlepe proc tomu tak je? diky za vase nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Ridge Racer 1,2 - tato hra je zaměřena pouza na drift . a pak Juiced 2 tam si mimo obyčejny závody drift taky užiješ..;) další nevim... ale Need For speed tam oproti pc drift není ani v jednom díle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 určitě juiced 2 ... já v tom mám rekord na foru xD možná i ve světě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brian1468621469 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 ja by som ti poradil burnout legends aj dominator tam sa da tiez slusne driftovat a su to asi naj auto hry na psp lebo v ziadnej hre nemas vacsi pocit rychlosti ako v tychto dvoch hrach ale zas tu nemas licencovane auta a tuning ale to fakt neva je to fest gut zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Bohužel to nemá s realitou nic společného...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Přesně... tak diky zkusim je... nejake dalsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 V NFS underground rivals jsou drifty ale takove ty debilni kolem sloupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Jediná pořádná Driftovka , jak už psal Závorka , je Juiced 2 ... Doporučuju , mě ta hra vydržela nejdýl ... A věř tomu , že tolik kvalitních závodních her na PSP není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Jediná pořádná Driftovka , jak už psal Závorka , je Juiced 2 ... Doporučuju , mě ta hra vydržela nejdýl ...A věř tomu , že tolik kvalitních závodních her na PSP není ... přesně...v juiced 2 když neumíš driftovat tak dáš sotva 100k když umíš tak dáš např 100mega xD ale takovej nfs rivals to je o nicem drifty celkem nudne když umíš tak to dáváš cele když neumíš dáš tak tak to co by si měl:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 a co hra F and F tokio drift??? nehral sem ji jenom sem ji nasel... jak to vypada tam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Ridge Racer.. to sou drifty :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Ridge Racer je shit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 juiced 2, tam se naučíš driftovat ale nepůjde ti to hned jo, trénovat musíš pak ti to pude Midnight Club 3 DUB tam se dá nasttavit drift factor pak to docela dobře driftuje ale musí se to umět a nedriftuje se na body ale jen tak při obyč závodech(nejsou tam závody zam. na drift) nebo při free ride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 a co hra F and F tokio drift??? nehral sem ji jenom sem ji nasel... jak to vypada tam??? fuj...tam ani nevíš kdy driftuješ a jedeš po boku...vobčas jsem měl poct že se všechnx 4 kola otočily o 90stupnů xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejmlik123 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 jj, souhlasím s ostatníma... Juiced 2 a Ridge Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Ridge Racer je shit... Nevim proc by mel byt RR shit me ta hra vzdy bavila hlavne si vybrat spravne auto ( dynamic drift ) a pak to pekne svisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Nevim proc by mel byt RR shit me ta hra vzdy bavila hlavne si vybrat spravne auto ( dynamic drift ) a pak to pekne svisti na psp mě to dost bavilo ... ale na xboxe to je hrozný RR má v těch driftech hodně chyb...občas driftuješ pozadu :dozey::lol: v juiced jsem zatím žádnou chybu v driftech nenašel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Ridge Racer 2 je teprv dobrá hra , jednička stála za ho... , už jen tím , jak to drhlo o zeď , takovým hloupým způsobem ... Už to neřeště , my se závorkou jsme uznali Juiced 2 jako nejlepší drift hrou , tak to tak bude ! :D:D:D :dozey: (Neberte to hlavně vážně , Jesus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Paráda takže si stahuju RR a Juiced 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Paráda takže si stahuju RR a Juiced 2 :) tak až v juiced 2 vyzkoušíš drift tak potom si pusť tohle :lol: -> at máš co překonávat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 tak až v juiced 2 vyzkoušíš drift tak potom si pusť tohle :lol: -> at máš co překonávat xD lol ti co ti tam napsali ty komentáře asi neví jak takovej drift dlouho trvá co? Já dal asi 20 mega a byla to doba... Na jaký trati to dáváš? já na takový jednoduchý v německu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 lol ti co ti tam napsali ty komentáře asi neví jak takovej drift dlouho trvá co? Já dal asi 20 mega a byla to doba... Na jaký trati to dáváš? já na takový jednoduchý v německu. já už nevim na jaký to bylo ten record je už nějakej ten půl rok starej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 rige racer 2 rozhodně good drifty, ale juiced 2 tam je to víc o umění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 já zatím hraju RR2 a jeto good.a pls hoďte mi sme nějaký odkaz kde stáhnu juiced 2.dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 já zatím hraju RR2 a jeto good.a pls hoďte mi sme nějaký odkaz kde stáhnu juiced 2.dikes jak těžký je zajít do download sekce a třeba v topicu u marka si najít link...a máš to rychleji než bys na to čekal :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.