Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

drift game

Fawkes

Recommended Posts

ja by som ti poradil burnout legends aj dominator tam sa da tiez slusne driftovat a su to asi naj auto hry na psp lebo v ziadnej hre nemas vacsi pocit rychlosti ako v tychto dvoch hrach ale zas tu nemas licencovane auta a tuning ale to fakt neva je to fest gut zabava

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediná pořádná Driftovka , jak už psal Závorka , je Juiced 2 ... Doporučuju , mě ta hra vydržela nejdýl ...

A věř tomu , že tolik kvalitních závodních her na PSP není ...

přesně...v juiced 2 když neumíš driftovat tak dáš sotva 100k když umíš tak dáš např 100mega xD ale takovej nfs rivals to je o nicem drifty celkem nudne když umíš tak to dáváš cele když neumíš dáš tak tak to co by si měl:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

juiced 2, tam se naučíš driftovat ale nepůjde ti to hned jo, trénovat musíš pak ti to pude

Midnight Club 3 DUB tam se dá nasttavit drift factor pak to docela dobře driftuje ale musí se to umět a nedriftuje se na body ale jen tak při obyč závodech(nejsou tam závody zam. na drift) nebo při free ride

Odkaz ke komentáři

Nevim proc by mel byt RR shit me ta hra vzdy bavila hlavne si vybrat spravne auto ( dynamic drift ) a pak to pekne svisti

na psp mě to dost bavilo ... ale na xboxe to je hrozný

RR má v těch driftech hodně chyb...občas driftuješ pozadu :dozey::lol: v juiced jsem zatím žádnou chybu v driftech nenašel xD

Odkaz ke komentáři

Ridge Racer 2 je teprv dobrá hra , jednička stála za ho... , už jen tím , jak to drhlo o zeď , takovým hloupým způsobem ... Už to neřeště , my se závorkou jsme uznali Juiced 2 jako nejlepší drift hrou , tak to tak bude ! :D:D:D :dozey: (Neberte to hlavně vážně , Jesus)

Odkaz ke komentáři

tak až v juiced 2 vyzkoušíš drift tak potom si pusť tohle :lol: ->

at máš co překonávat xD

lol ti co ti tam napsali ty komentáře asi neví jak takovej drift dlouho trvá co? Já dal asi 20 mega a byla to doba... Na jaký trati to dáváš? já na takový jednoduchý v německu.

Odkaz ke komentáři

lol ti co ti tam napsali ty komentáře asi neví jak takovej drift dlouho trvá co? Já dal asi 20 mega a byla to doba... Na jaký trati to dáváš? já na takový jednoduchý v německu.

já už nevim na jaký to bylo ten record je už nějakej ten půl rok starej xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu