Neo.... Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2008 Mě se v RR2 nelíbí jak když jsi ve smyku, tak auto přesně kopíruje zatáčku a i když v zatáčce doleva točíš smykem doprava, tak jí vybereš jedna báseň. Citovat
Vova Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2008 Mě se v RR2 nelíbí jak když jsi ve smyku, tak auto přesně kopíruje zatáčku a i když v zatáčce doleva točíš smykem doprava, tak jí vybereš jedna báseň. to se mi na RR2 libi a juiced2, tak kvuli tyhle hre sem si koupil psp(hlavne kvuli tem driftum).. jeste si pamatuju jak kamos v zime pritahl psp pred barak a ja to paril..:) Citovat
Fawkes Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 7, 2008 Tak pařim Juiced 2 a lidi fakt ste nekecaly je to nej drift... (a je skoro stejna jako na ps2) Citovat
Driver1468621779 Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2008 Juiced 2 Ale Da Se Pekne Driftovat I V Nfs Ps Citovat
Neo.... Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Juiced 2 Ale Da Se Pekne Driftovat I V Nfs Ps To dá no, ale většinou se to nevyplatí pro závod... Citovat
Zavorka Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 Tak pařim Juiced 2 a lidi fakt ste nekecaly je to nej drift... (a je skoro stejna jako na ps2) hraju xbox360 verzi a je to to same jak na psp:) Citovat
Fawkes Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 hraju xbox360 verzi a je to to same jak na psp:) No jasny no, oni maj jednu verzi a tu udelali všude stejně :) asi to neni moc naročny...:blink: Jinak škoda že J2 nejde infrastrukture to by byla kalba :psp: Citovat
Zavorka Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2008 No jasny no, oni maj jednu verzi a tu udelali všude stejně :) asi to neni moc naročny...:blink: Jinak škoda že J2 nejde infrastrukture to by byla kalba :psp: no juiced 2 má slabší grafiku ale je tam demoličný model...proroti psp je lepší grafika(více detailů větší rozlišení místo textur jako disků normál 3d model) více tuningu více aut Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.