Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

na jeké FW jdou ios hry???

lego

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
prosím vás, chtěl bych se zeptat, na jaké FW jdou stažené iso hry. A ještě jak zjistím jakou verzi 2.71 mám( četl jsem něco o SE-X-je to jediné nebo jich je více) .Mám ofic. FW a chtěl bych upgradnout. Děkuji

DG - PB ... a teď si nejvíc užiješ hry na 3.90 M33-2 ... Použij mozek a podívej se na Topic pro Začítečníky ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Hej hochu, tak to sam nedas :) jak vydim jsi dost neinformovany, ackoliv jsi - jak rikas - nekolikrat cetl topic pro zacatecniky.. Tudiz nvm jak by jsi pochopil navody :D

.. k veci, podivej se mi do podpisu a podivej se na Mapu Flasheru, nekoho kontaktuj a nech si to od nej za nejakej ten peniz flashnout - v Praze flashuju ja BTW :)

A jeste neco, pokud mas slim, tak na 2.71 ani nekoukej, muzes mit od 3.60 vejs, pokud mas fat - a jak rikas orig. fw, tak nemuzes mit jinou verzi 2.71, nez proste 2.71.. SE-X apod.. to jsou CFW verze 2.71 - ne originalni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu