lego Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 prosím vás, chtěl bych se zeptat, na jaké FW jdou stažené iso hry. A ještě jak zjistím jakou verzi 2.71 mám( četl jsem něco o SE-X-je to jediné nebo jich je více) .Mám ofic. FW a chtěl bych upgradnout. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 prosím vás, chtěl bych se zeptat, na jaké FW jdou stažené iso hry. A ještě jak zjistím jakou verzi 2.71 mám( četl jsem něco o SE-X-je to jediné nebo jich je více) .Mám ofic. FW a chtěl bych upgradnout. Děkuji DG - PB ... a teď si nejvíc užiješ hry na 3.90 M33-2 ... Použij mozek a podívej se na Topic pro Začítečníky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lego Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 DG - PB ... a teď si nejvíc užiješ hry na 3.90 M33-2 ... Použij mozek a podívej se na Topic pro Začítečníky ... tam jsem se díval několikrát a nic jsem nevikoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 přesně a pak zavítej do mapy flasherů nebo jseš si jist že to zvládneš sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Hej hochu, tak to sam nedas :) jak vydim jsi dost neinformovany, ackoliv jsi - jak rikas - nekolikrat cetl topic pro zacatecniky.. Tudiz nvm jak by jsi pochopil navody :D .. k veci, podivej se mi do podpisu a podivej se na Mapu Flasheru, nekoho kontaktuj a nech si to od nej za nejakej ten peniz flashnout - v Praze flashuju ja BTW :) A jeste neco, pokud mas slim, tak na 2.71 ani nekoukej, muzes mit od 3.60 vejs, pokud mas fat - a jak rikas orig. fw, tak nemuzes mit jinou verzi 2.71, nez proste 2.71.. SE-X apod.. to jsou CFW verze 2.71 - ne originalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lego
prosím vás, chtěl bych se zeptat, na jaké FW jdou stažené iso hry. A ještě jak zjistím jakou verzi 2.71 mám( četl jsem něco o SE-X-je to jediné nebo jich je více) .Mám ofic. FW a chtěl bych upgradnout. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts