ozon Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Mohl bychse zeptat, jak mám spustit soubor typu 7z.001. Normálně, když to přepíšu tak to nejde, protože to zůstane typem 001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 7 zip stahni, nainstaluj...a rozbal ten soubor s koncovkou 7z.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Jo jenže mě to pše Can not open as archive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 A nemůže to bejt tím, že nemám stáhnutý všechny díly a jen zkouším estli to de?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 musíš stáhnou všechny díly a otevřít ten první a ty soubory co v něm jsou třeba vyndat na plochu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Takže to je tím že otvírám třetí a ostatní nemám stažený?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 ozon: ty ses mimo.. si precti co ti ted napsal han: "musíš stáhnou všechny díly " co? jo aha, vlastne :dozey: tu zalozis topic o tom ze ti neco nejde rozbalit a ty vis ze to nemas stazeny cely :dozey: a pouzivej edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 musíš nato kliknout druhým ukázat a 7zip a dát Extract files... a tam si vybereš kam to chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Marek:Já vím, sem nějakej mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ozon
Mohl bychse zeptat, jak mám spustit soubor typu 7z.001. Normálně, když to přepíšu tak to nejde, protože to zůstane typem 001
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts