Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou tv k xboxu

deedee34

Otázka

Ahoj, chci si koupit TV k Xboxu. Ale nevím jestli mám koupit 1080p nebo 720p. Je mi jasný že 1080p je lepší, ale je v tom takový rozdíl? Nechce se mi za TV vyhodit o 10 litrů víc a nepoznám mezi tím velkej rozdíl. Mám x-ko s komponentním výstupem. Podporuje vůbec 1080p?

Má teda cenu kupovat Full HD?

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Já právě plánuju 80cm. Mám malej pokoj tak tam nechci rvát telku přes půl stěny. To si počkám až naši koupí do obyváku nějakou krávu. Takže mi postačí těch 720p? Stejně to bude jen tv k x-ku. Na tv se skoro nedívám.

Postačí i 720p ... Btw. těch 80cm je uplně idealní ... Hrál jsem na 100 cm a musím říct , že je to nepříjemné ...

BTW: bylo to plus mínus tak ze 2 metru :DOZEY:

Odkaz ke komentáři

• 0
Koukal jsem na ní v krámu, ale myslím že to byla tahle: Samsung LE32S86BDX

mám podobnou (Samsung LE32R86BD) a jsem naprosto spokojen

Závorko: Moc nemachruj , já hraju na 16 let staré Tesle , 55 cm ... :dozey:

do nedávna jsem jel na 20-21 let starý Tesle o úhlopříčce 50 cm :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0
http://www.alza.cz/42-lcd-tv-philips-42pfl5522d-5000:1-500cd-m2-5ms-1366x768-a-d-tuner-2xscart-2xhdmi-s-video-audio-podstavec-d81652.htm

mne sa hrozne paci tato, nie je sice full HD, ale ma uzasny obraz, videl som ju v datarte a na 95% si ju aj kupim

106cm s tam nizkym rozlisenim! pouze 2 HDMI vystupy!

tak to bych nebral (za ty penize)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu