gemi Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Drazí soutěžitelé, hru dle vlastního výběru vyhrává čtenář a uživatel tohoto fóra VaSiL Výherci gratulujeme :!: Nechť nám na soutěžní mail zašle bližší nacionále, tj. jméno, úplnou adresu bydliště a pro jistotu i telefonní číslo. A taky název hry pro PSP ze sortimentu serveru Xzone :) Odpověděl správně na všechny čtyři otázky, tj. 1) PSPgamer má 7 členů (nikoli 0, Kořasi...) 2) Toto fórum vzniklo v roce 2005 3) Adminem je R!xcz 4) Součet stran PSPgamerů 2 a 3 je 207 Soutěže se zúčastnilo neuvěřitelných 19 ( :!: ) lidí. :? Je až s podivem, že z tak obrovského počtu odpovědí byly jen dvě špatné (ano, Kořasi, jedním z nich jsi Ty :lol:). Vylosování výherce proběhlo za přísného dozoru notáře (nikoli tedy státního, tomu se zdála být lahvinka výběrové okeny málo, požádali jsme tedy o asistenci místního bezdomovce - notorika. Notář jako notář). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Gratuluji VaSiLovi ale škoda že jsem to nevyhrál já :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 zase sem nevyhrál :roll: příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Docela velká šance na výhru byla... škoda no. Jinak velmi gratuluji Vasilovi, zajímalo by mě, jakou hru si vybere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 :((( a to sem si veril....ale jinak gratuluju ;);) a nejlepsi Koras :lol: tak to sem si nemyslel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 ach jo a ja doufal ze to budu ja :cry: a ve Vanocnim cisle bude taky soutez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 ach jo a ja doufal ze to budu ja :cry: a ve Vanocnim cisle bude taky soutez? urciteeeeeee, musi byt!!! :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 1) PSPgamer má 7 členů (nikoli 0, Kořasi...) :roll: asi ho posleme do prvej triedy ale pokial si myslel ze nas to pobavi tak sa mylil :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 ...chjo..ja proste nikdy nic nevyhraju :( ...kdo je "vasil" neni to naka imaginarni postava... :twisted: ...no tak blahopreju vasile..ale uprime, pral sem to sobe :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Jen me stve ze to nevyhral nejaky clen ktery sem pise vic prispevku atd...Ale neva no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 on původně gemi vylosoval mě.....ale protože byste pindali, že se jedná o zmanipulovanou soutěž.......... :roll: :( tak se muselo losovat znovu.......a beze mě :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Jen me stve ze to nevyhral nejaky clen ktery sem pise vic prispevku atd...Ale neva no :-) treba ja :twisted: :D a bude teda aj druha soutez? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 kua nabuduce sa uz zapojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Taky gratuluju :wink: . Jenom doufám, že ten druhý nesprávně odpovídající jsem nebyl já :lol: . will: mno to je docela krutý. Já bych určitě nepindal, to se spolehni. Já bych se potom sebral a pro tu hru k Tobě dojel :P . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 kua nabuduce sa uz zapojim To tady říká každý, když už je po soutěži. Já vám to říkal... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 sak este bude sanca :) ale mohlo byt aj druhe a 3. miesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 kdo měl druhou blbou odpověď????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 a nebude jeste vyhlasene 2. a 3. misto? ze treba pro prvniho hra pro druheho hra z platinove edice a pro tretiho prislusenstvi nebo obal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Obávám se, že jestli o soutěže bude nadále takovýto (ne)zájem, tak to sponzora odradí a bude po soutěžení. Já už opravdu nevím, jak vám vysvětlit, že ta soutěž je tu pro všechny. Když o soutěže nebude dostatečný zájem, nebude mít zájem ani sponzor o nás a naše čtenáře. Tohle je opravdu kulervoucí, jak tady každý prdí na svou šanci. Pokud tedy chcete, aby soutěže pokračovaly dále, snažte se všichni. Když se budete snažit všechno tutlat, aby soutěžících bylo málo, nemusí být v budoucnu žádná soutěž. Raději příště zapojte do soutěží každého, o kom víte a snad se dočkáme ze strany sponzora i více cen do soutěží a tak budou oceněna i ty 2. a 3. místa. Nic tím neslibuji, ale ta možnost tu je, pokud teda nebude i v budoucnu takhle chabý počet soutěžících... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 ach jo, tak zas nic :cry: taky gratuluju Vasilovi, ikdyž nevim kdo to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 :( tak taky nic nemam i kdyz sem odpovedi trefil dobre.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Zda se mi to nebo se ten vyherce nehlasi?? jak dlouho nesmi reagovat aby zacalo novy hlasovani??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Zda se mi to nebo se ten vyherce nehlasi?? jak dlouho nesmi reagovat aby zacalo novy hlasovani??? :D Nový slosování :) Výherci dáme dva tejdny a když se neozve budeme počítat že je mrtvy a začne slosování znovu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 DIKY MOC, ale nejsem si jeste jisty kterou hru si mam vybrat ... :D poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Mno tak malou ucast si vysvetluju MALOU PROPAGACÍ!!!!! Pokud chcete aby se do souteze zaúpojilo co nejvic lidi meli jste VŠEM POSLAT SZ pak by hralo mnohem vic lidi..... Duležitá je propagace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.