gemi Odesláno Prosinec 18, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2006 Kořas, nečteš, nevíš... PSPgamer hledá webmastera a MorroR se nabídl. Asi se budu smažit v jeho pekle, ale vypíšu výběrovku. Citovat
AG1oNeR Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2006 Kdyby ste napsaly kazdemu PM, tak verim ze by jich bylo tak pres 40 Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2006 Tak se podivej kolik lidi si ten casak stahlo!!820!!A urcite bude nastahnuti jeste nekde jinde...To maji posilat PMka dejme tomu 500lidem??Kdo si ho precetl a soutez ho zaujala tak poslal hlas...Propagace byla velka...Na fore topic, casopis a dalsi... Citovat
DammLore Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2006 Asi bychom měli opravdu lidi překecávat, aby se zapojili, když už je otravujeme s tím, že můžou něco vyhrát. Nebo bychom za ně měli raději hned i odpovědět, vydedukovat, jakou hru by chtěli a rovnou jim ji poslat, abychom je více neobtěžovali. Sakra, co byste ještě více chtěli?! :roll: :evil: Citovat
atry Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2006 ..nemas smyl to resit...tak uz nic neporadejte... ..porad tady vsici fnukaj, jak sou hry drahy atd a pak ani neposlou mejla na soutez - kde nalezeni spravnejch odpovedi zabralo cca 2 minuty... ..brick na vas na vsechny :twisted: Citovat
pinkpiggy Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2006 to je tim ze nectu casopisy jsem o soutezi ani nevedel omlouvam se vam :oops: Citovat
AG1oNeR Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2006 Tak se podivej kolik lidi si ten casak stahlo!!820!!A urcite bude nastahnuti jeste nekde jinde...To maji posilat PMka dejme tomu 500lidem??Kdo si ho precetl a soutez ho zaujala tak poslal hlas...Propagace byla velka...Na fore topic, casopis a dalsi... Tak ja sm si treba casak stahl, a tu soutez sem tam ani nevidel, protoze sem hnedka presel na recenze nez cist zacatek... a myslim si ze to udelala tak polovina lidi...a kdyby ste poslali ty PM tak to jen tak nekdo neprehledne Citovat
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2006 Tak ja sm si treba casak stahl, a tu soutez sem tam ani nevidel, protoze sem hnedka presel na recenze nez cist zacatek... No to je ale čistě Tvůj problém, příteli. Nehledě na to, že Tvůj příběh má jednu drobounkou trhlinu - soutěž je na stranách 171 - 173, hned za recenzemi. Takže kdo prošel recenze, nemohl minout. To, že je někdo líný časopis když ne přečíst, tak alespoň prolistovat, protože řekněme si to narovinu - je na co se dívat, to je čistě jeho problém. a kdyby ste poslali ty PM tak to jen tak nekdo neprehledne S těmi PM jde opravdu o vysoce inteligentní návrh. Kdyby mi zabralo posílání každé z nich 30s, dělal bych to 32 hodin bez přestávky. Nehledě na to, že info o soutěži tady kolovalo pořád dokola, soutěž měla speciální topic, takže kdo měl zájem, ten se dozvěděl a měl možnost hlasovat. Ostatní mají smůlu. Buď sem nechodí, nebo nečtou PSPgamer nebo obojí. Takové ovšem za ručičku vodit nehodlám. Citovat
VaSiL* Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 Takze jeste jednou DIK, dnes mi přišla. Citovat
gemi Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2007 Takze jeste jednou DIK, dnes mi přišla. Tak to jsem rád, popřeji za celou redakci - užij si opožděného vánočního dárku od nás! 8) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.