ZodiacCZ Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Vím, že mi asi všichni doporučíte místo čtení o prázdninách hrát na PSP, ale i přesto bych si chtěl přečíst nějakou opravdu dobrou a chytlavou knížku, která by se hodila na období prázdnin, aby to doplnilo atmosféru. Například ted během dešťů a bouřek jsem četl Kmotra a toho můžu všem více než vřele doporučit, je to naprosto úžasná a chytlavá kniha popisující gangsterské prostředí Ameriky v minulém století (příběh se odehrává v průběhu více let). Nemá tedy někdo nějaký návrh na dobré čtení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 mě se asi před 3 lety líbila knížka LETO S OPICEMI takze to doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Čau, zkus Umberta Eca - Jméno růže ;) skvělý román Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James_p Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Mladi v Hajzlu vsecky dily.dobre se u toho natlemis;-) je to psany formou deniku z pohledu jednoho pubertaka,kterej se postupne dostane i k plasticky operaci,zfalsuje si obcanku atd;-) musis to cist od prvniho dilu,jinak nebudes tusit o cem je rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Jestli jsi mel rad serial Dexter tak si precti jmenovitou knihu od Lindsay Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajlík Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Mladi v Hajzlu vsecky dily.dobre se u toho natlemis;-) je to psany formou deniku z pohledu jednoho pubertaka,kterej se postupne dostane i k plasticky operaci,zfalsuje si obcanku atd;-) musis to cist od prvniho dilu,jinak nebudes tusit o cem je rec Presne tak... Nejlepsi knizka jakou jsem kdy cetl... Je strasne chytlava a kdyz te chyti, uz te nepusti... Jinak ma 6 dilu, takze si poctes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Jestli se ti libil kmotr od Pucoa, tak si precti nakou dalsi knizku od nej :) treba Omertu... BTW: pucovi knizky sou nejlepsi :D Skoro vsechno sem uz to cet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Mladi v hajzlu:D myslim ze specialne pro me to metuj uploadoval:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 nebo zkus Jiří Kulhánek dobrý jsou od něj všechny knížky ale snad nejlepší je Noční Klub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Historické - Quo Vadis (navíc se ti to bude hodit jako povinná četba, mi se to líbilo, řadím mezi nejoblíbenější knihy) Fantasy- Snad vše od Sapkowského a klasika Tolkiena, pro netradiční, hodně dobré fantasy doporučuju Gaimana. Scifi- tohle moc nečtu, ale mám moc rád Stopařova průvodce Galaxií od Adamse (vtip+scifi+odborné termíny) Filosofie- Nietzsche!! :roll: :D - Tak pravil Zarathustra... bohužel propagováno nacisty, kteří autora nepochopili :)) ale jinak je to o myšlence nadčlověka Jinak pokud ti jde jen o gangsterky, tak se omlouvám za spam, tohle sem ještě neměl, ale Kmotr zfilmovaný (pokud je to to samé) ♥ ♥ ♥ :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Červen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Tak všem moc díky za rady určitě si něco vyberu, od Umberta Eca jsem četl Foucaltovo kyvadlo a nebylo to zrovna špatné, Sapkowského zbožňuju s jeho Zaklínačem a asi zkusím to Mládí v hajzlu a pak uvidím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Doporučuju všechny díly Warcraft knížek ... Doopravdy krásný, a zajímavý knížky ... Někde je určitě najdeš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Doporučuju všechny díly Warcraft knížek ... Doopravdy krásný, a zajímavý knížky ... Někde je určitě najdeš ... JJ, rozhodně...a Diablo nejsou taky špatný. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 JJ, rozhodně...a Diablo nejsou taky špatný. :) No takhle , shrnu to , najdi si knížky od Autora jménem Richard A. Knaak ... Píše knížky s tou herní fantasy témetikou ... Skvěle se to čte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 A bude hur.... se ti bude libit :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Hodně dobrý knížky píše Daniel Brown, James Rollins Ty fakt nemaj chybu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Přidávám se k názoru jménem "Gaiman", od komiksů přes sbírku Křehké věci po romány jako NikdyKde naprosto netradiční a úžasný spisovatel (: Z českých, krom zmíněného Kulhánka, se mi dobře četla Petra Neomillnerová, Mirek Žamboch anebo Juraj Červenák (: Naprosto dobře čitelné (: Anebo můžeš zkusit moje povídky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Dál bych všem chtěl doporučit snad "nejdrsnější" fantasy co jsem kdy četl, a to jsou TRPASLÍCI od Marcuse Heintze. Rozhodně taky N. Gaimana, a se Simonem R. Greenem chybu taky neuděláš, jeho Noční strana je naprosto úchvatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEPÉ Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 H.G. Wells - VÁLKA SVĚTŮ a jiné povídky a STROJ ČASU nádherné knihy I když nejradši mám cestopisy od G. Durrella Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 nej mladi v hajzlu tech 6 knih sem precet za dva tydna a pak po pul roce sem je vsechny precet zase pste pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James_p Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 hosi poradte nejakou blbost stylu mladi v hajzlu,jedu do chorvatska a v buse nemam co delat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Mě tak napadá... Není to zrovna stylu "Mládí v hajzlu", ale hodně dobrá fantasy, u které jsem se neskutečně nasmál, je "Další prima mýtus" od R. Asprina (: Nevím, jak jsou na tom další díly, ale tenhle (první) je pecka (: edit: vím, že to není přesně to, co bylo žádáno, ale nemohl jsem si to nechat pro sebe (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Nejlepsi knizka je CEsta do stredu zeme od Wericha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.