Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prázdninové čtení

ZodiacCZ

Recommended Posts

Vím, že mi asi všichni doporučíte místo čtení o prázdninách hrát na PSP, ale i přesto bych si chtěl přečíst nějakou opravdu dobrou a chytlavou knížku, která by se hodila na období prázdnin, aby to doplnilo atmosféru. Například ted během dešťů a bouřek jsem četl Kmotra a toho můžu všem více než vřele doporučit, je to naprosto úžasná a chytlavá kniha popisující gangsterské prostředí Ameriky v minulém století (příběh se odehrává v průběhu více let). Nemá tedy někdo nějaký návrh na dobré čtení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mladi v Hajzlu vsecky dily.dobre se u toho natlemis;-) je to psany formou deniku z pohledu jednoho pubertaka,kterej se postupne dostane i k plasticky operaci,zfalsuje si obcanku atd;-) musis to cist od prvniho dilu,jinak nebudes tusit o cem je rec

Presne tak... Nejlepsi knizka jakou jsem kdy cetl... Je strasne chytlava a kdyz te chyti, uz te nepusti... Jinak ma 6 dilu, takze si poctes ;)

Odkaz ke komentáři

Historické - Quo Vadis (navíc se ti to bude hodit jako povinná četba, mi se to líbilo, řadím mezi nejoblíbenější knihy)

Fantasy- Snad vše od Sapkowského a klasika Tolkiena, pro netradiční, hodně dobré fantasy doporučuju Gaimana.

Scifi- tohle moc nečtu, ale mám moc rád Stopařova průvodce Galaxií od Adamse (vtip+scifi+odborné termíny)

Filosofie- Nietzsche!! :roll: :D - Tak pravil Zarathustra... bohužel propagováno nacisty, kteří autora nepochopili :)) ale jinak je to o myšlence nadčlověka

Jinak pokud ti jde jen o gangsterky, tak se omlouvám za spam, tohle sem ještě neměl, ale Kmotr zfilmovaný (pokud je to to samé) ♥ ♥ ♥ :))

Odkaz ke komentáři

Přidávám se k názoru jménem "Gaiman", od komiksů přes sbírku Křehké věci po romány jako NikdyKde naprosto netradiční a úžasný spisovatel (: Z českých, krom zmíněného Kulhánka, se mi dobře četla Petra Neomillnerová, Mirek Žamboch anebo Juraj Červenák (: Naprosto dobře čitelné (:

Anebo můžeš zkusit moje povídky xD

Odkaz ke komentáři

Mě tak napadá... Není to zrovna stylu "Mládí v hajzlu", ale hodně dobrá fantasy, u které jsem se neskutečně nasmál, je "Další prima mýtus" od R. Asprina (: Nevím, jak jsou na tom další díly, ale tenhle (první) je pecka (:

edit: vím, že to není přesně to, co bylo žádáno, ale nemohl jsem si to nechat pro sebe (:

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu