Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

komprimace hry

RedVous

Recommended Posts

zdravím, stáhl jsem si GTA- VCS která jako iso má 1225MB ale mám jen 1gb kartu,pro komprimaci používám program CSOnDAX ale ten to zmenší při maximální koprimaci( v nastevní 9) na 1100MB. je nějaký lepší program který to umí zkomprimovat líp,nebo ještě nějak zkomprimovat už jednou zkomprimovaný soubor? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ledatak rip kdybys tu hru dal do CSO nebo DAX tak se ti bude sekat a nezahrajes si to nema cenu takze jenom rip ti pomuze pokud nemas kartu vetsi tak nejakej rip si stahni nejlip se to hleda na torrentech ale tak myslim ze ten rip nekde mam tak bych ho kdyztak uploadoval ale kam kdyztak myslim tedkom na uloz.to je volnych 800mb nebo tak ja mam myslim rip tak nejak velky nebo ho kdyztak jeste zkomprimuju malinko kdyz ho najdu :) tak se po nem podivam a kdyztak ho sem hodim pokud ho nenajdes

Odkaz ke komentáři

Shiddo ti radí dobře , a jen můj dodatek , 4 gb NO FAKE kartu seženeš za pár korun, lépe řečeno do 600 Kč ...

mohl by si mi prosím tě poslat nějaký link na ty karty 4gb NO FAKE do 600, co jsem se díval tak to pod 700 nejde a chtěl bych mít jistotu at to není fake,díky moc:o)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu