RedVous Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 zdravím, stáhl jsem si GTA- VCS která jako iso má 1225MB ale mám jen 1gb kartu,pro komprimaci používám program CSOnDAX ale ten to zmenší při maximální koprimaci( v nastevní 9) na 1100MB. je nějaký lepší program který to umí zkomprimovat líp,nebo ještě nějak zkomprimovat už jednou zkomprimovaný soubor? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 sezen si rip... jsou osekane hry o nejake zvuky nebo animace apd... jinak to uz nezmensis (pak ti ve hre muze chybet treba i nejaka podstatna animace). jinak vetsi kartu nebo umd )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Shiddo ti radí dobře , a jen můj dodatek , 4 gb NO FAKE kartu seženeš za pár korun, lépe řečeno do 600 Kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 ledatak rip kdybys tu hru dal do CSO nebo DAX tak se ti bude sekat a nezahrajes si to nema cenu takze jenom rip ti pomuze pokud nemas kartu vetsi tak nejakej rip si stahni nejlip se to hleda na torrentech ale tak myslim ze ten rip nekde mam tak bych ho kdyztak uploadoval ale kam kdyztak myslim tedkom na uloz.to je volnych 800mb nebo tak ja mam myslim rip tak nejak velky nebo ho kdyztak jeste zkomprimuju malinko kdyz ho najdu :) tak se po nem podivam a kdyztak ho sem hodim pokud ho nenajdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Hledal jsem,ale bohužel jsem nic nenašel, tady jsou jen ještě větší verze a torrenty mi doma nejdou, tak jestli by si to mohl někam hodit tak ybch ti byl vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
side Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 ja sem nekde sehnal full verzi 1070mb, zrejme je riplej UPDATE....zkousel sem to previst UMDgenem na asi 780mb cso, ale sekalo se mi to, i kdyz sem jel na 333mhz.....takze asi sezen nejakej rip...treba radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Shiddo ti radí dobře , a jen můj dodatek , 4 gb NO FAKE kartu seženeš za pár korun, lépe řečeno do 600 Kč ... mohl by si mi prosím tě poslat nějaký link na ty karty 4gb NO FAKE do 600, co jsem se díval tak to pod 700 nejde a chtěl bych mít jistotu at to není fake,díky moc:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 mohl by si mi prosím tě poslat nějaký link na ty karty 4gb NO FAKE do 600, co jsem se díval tak to pod 700 nejde a chtěl bych mít jistotu at to není fake,díky moc:o) tady v bazaru se ceny pohybuji mezi 600-700 mezi sandiscy a 800-1000 mezi SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.