Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 na CRT TV (kvalita obrazu)

medik_cze

Otázka

Zdarec lidi,

mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:.

A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi.

marek_2080: upraven nazev topicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

no, bude to hnus.. zbytecny si kupovat ps3, pokud chces pripojovat na CRT TV.. to si rovnou muzes koupit ps2 a kvalitne to bude stejne..

crt tv maji vetsinou tak 60Hz - tudiz to blika, maji velky rozptyl pixelu od sebe - velke mezery mezi nima a hlavne maji MALE ROZLISENI! (myslim 640x480) - sam to vim, kdyz mam na nasi 72" Philips pripojenej PC.. Je to hnus.

Odkaz ke komentáři

• 0

No,myslíš že to bude mít lepší nebo horší obraz než PS2 ?Protože když sem hrál na PS2 tak mi to ůplně stačilo.Jinak se asi ptáš naco chci PS3 když mi stačí PS2.Odpověd je že chci PS3 Za prvé: Na hraní Za druhé : kvůli jeho funkcím(možnostem).

Odkaz ke komentáři

• 0
No,myslíš že to bude mít lepší nebo horší obraz než PS2 ?Protože když sem hrál na PS2 tak mi to ůplně stačilo.Jinak se asi ptáš naco chci PS3 když mi stačí PS2.Odpověd je že chci PS3 Za prvé: Na hraní Za druhé : kvůli jeho funkcím(možnostem).

No , rozdíl mezi tím bude asi jen patrně malý ... I když , PS3 přece jenom není PS2 ... Jak už se psalo , přijdeš o detaily , ale každopádně bude to hratelný , já zkoušel PS3 na svojí 16 let staré televizi - 55 cm ... A nebylo to nejhorší , ani nejlepší ... A když neuvidíš , jak to vypadá na dobré TV , tak tě to trápit nebude ... Hold co oči nevidí, to srdce nebolí ...

Btw: On není nejhorší nápad si našetřit na pořádnou TV ...

Odkaz ke komentáři

• 0
No , rozdíl mezi tím bude asi jen patrně malý ... I když , PS3 přece jenom není PS2 ;) Ono bude nejlepší si našetřit později i na TV ... Už jen když si vezmeš , jak jsou udělané hry na PS3 ..

Jojo to si určitě našetřím ;)

Tak díky všem , teď už jen měsíc počkat :).

PS : Těším se na PlayTV nebo jak se to menuje,to už fakt bude paráda.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem se nedávno ptal na to stejny, a vetsinou mi řekli, to co otobě. Že to není zas tak strašný a pokud to neuvidíš na HDcku, tak budeš spokojenej. Ja to hraju na HDtv, ale ptal jsem se kvuli bratrancovi ktery ma jen CRTcko. Tak až si bratranec PS3 koupí, řeknu vám, jak to vypadá.

Odkaz ke komentáři

• 0

Než jsem pořídil pořádnej LCD panel, tak jsem měsíc smažil na starší CRT Sony -úhlopříčka 55cm.

Menu PS3 - dobré a čitelné. PlayStaion se podle zobrazovače (TV) a jeho možností sám automaticky přepnul do režimu 576i. To znamená že běžel 4:3 v Plným PALu (rozlišení 720x576) prokládaně (Interlaced).

Připomínám, že jsem ho měl zapojenej přes skart (sloučené žluté, červené a bílé cinče).

Hry na tom vypadají o 1/2 lépe jak na PS2. Duvodem jsou členitější 3D modely

a pokročilejší efekty. GranTurismo 5: Prologue má na to (rozlišení) pěknou vychytávku: Jakmile hra běží na meším rozlišení jak 1080p tak je v celém menu při loadingu a prohlížení aut v showroomu aktivní (tušim) TROJÚHELNÍK (může to být i R1) pro přiblížení obrazu, do plného rozlišení. Uděláte si defacto takovou lupu do hry a mrknete na kus detailu, jak vypadá ve FULLHD...to je příjemné:cheesygrin:

Jediný problém jsem měl, když jsem se přihlásil do PlayStation Storu. Protože na malé úhlopříčce zanikají herní popisky....byly čitelné ale velmi obtížně.:blink:

Internetový prohlížeč tohle řeší lupou nebo rovnou zvětšením písma. Tam se není čeho bát.

8)

Já pozdějším přechodem na LCD panel ve vysokém rozlišení(FULL-HD) měl pocit, jako bych si protřel oči :wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0

CTR TV,to snad ne ! odstiny sede a cerne neuvidis,tedy tmava mista ve hre budou jen cerny fleky a jakmile vlezes nekam do tmavsiho mista,treba baraku,nikdy uz nenajdes cestu ven...cernocerna tma,protoze CTR neumi odstiny tmave. Videl jsem na vlastni oci! HNUS

Odkaz ke komentáři

• 0

Ganyb tak běž k očaři nebo je ta TV zralá na servis, srovnávat tak diametrálně odlišné formáty chce trochu tolerance, nebo zkušeností. Osobně vlastním PS3 a byl jsem jí předvést kamarádovi na jeho CRT. Paří na ní XBOX jako první šel Wipeout a vida i když na posledy hrál 2097 v poho dával střední tratě, po přechodu na BF:BC si to v poli dával s takovým přehledem že ho sem tam nějaká trophies neminula. zkusil jsem si to taky, jelikož jsem zhýčkaný svou LCD TV tak jsem řádně dostal na frak. Resumé je takové každému co jeho jest, a pokud nemáš dostatek zkušeností tak nepiš nebo se v tom ztratíš.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu