medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Zdarec lidi, mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:. A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi. marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Vypadat to bude , no , nečekej žádnej zázrak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 bude to vypadat podle moznosti ty TV.. Sam musis tu kvalitu videt i pri beznym sledovani tv programu.. Pri statickym obrazu bude obraz nestabilni, mensi text bude rozmazanej (az necitelnej) atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 no, bude to hnus.. zbytecny si kupovat ps3, pokud chces pripojovat na CRT TV.. to si rovnou muzes koupit ps2 a kvalitne to bude stejne.. crt tv maji vetsinou tak 60Hz - tudiz to blika, maji velky rozptyl pixelu od sebe - velke mezery mezi nima a hlavne maji MALE ROZLISENI! (myslim 640x480) - sam to vim, kdyz mam na nasi 72" Philips pripojenej PC.. Je to hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Ach jo,tak to je naprd.No chci ty funkce co ma PS3.Hoši poraďte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 S klidem si to kup ;) . Nebudes z toho hrani mit zdaleka takovej zazitek jako na LCD TV, ale kdyz to na LCD neuvidis, tak hrozny ti to zas neprijde :D. Na CRT prichazis hlavne o detaily (rozliseni 720x576 no :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 No,myslíš že to bude mít lepší nebo horší obraz než PS2 ?Protože když sem hrál na PS2 tak mi to ůplně stačilo.Jinak se asi ptáš naco chci PS3 když mi stačí PS2.Odpověd je že chci PS3 Za prvé: Na hraní Za druhé : kvůli jeho funkcím(možnostem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 No,myslíš že to bude mít lepší nebo horší obraz než PS2 ?Protože když sem hrál na PS2 tak mi to ůplně stačilo.Jinak se asi ptáš naco chci PS3 když mi stačí PS2.Odpověd je že chci PS3 Za prvé: Na hraní Za druhé : kvůli jeho funkcím(možnostem). No , rozdíl mezi tím bude asi jen patrně malý ... I když , PS3 přece jenom není PS2 ... Jak už se psalo , přijdeš o detaily , ale každopádně bude to hratelný , já zkoušel PS3 na svojí 16 let staré televizi - 55 cm ... A nebylo to nejhorší , ani nejlepší ... A když neuvidíš , jak to vypadá na dobré TV , tak tě to trápit nebude ... Hold co oči nevidí, to srdce nebolí ... Btw: On není nejhorší nápad si našetřit na pořádnou TV ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Muze to bejt jedine lepsi :). Treba to GTA jak pises ze budes taky mit vypada i na klasicky TV skvele ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 No , rozdíl mezi tím bude asi jen patrně malý ... I když , PS3 přece jenom není PS2 ;) Ono bude nejlepší si našetřit později i na TV ... Už jen když si vezmeš , jak jsou udělané hry na PS3 .. Jojo to si určitě našetřím ;) Tak díky všem , teď už jen měsíc počkat :). PS : Těším se na PlayTV nebo jak se to menuje,to už fakt bude paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Já jsem se nedávno ptal na to stejny, a vetsinou mi řekli, to co otobě. Že to není zas tak strašný a pokud to neuvidíš na HDcku, tak budeš spokojenej. Ja to hraju na HDtv, ale ptal jsem se kvuli bratrancovi ktery ma jen CRTcko. Tak až si bratranec PS3 koupí, řeknu vám, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alien99 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Než jsem pořídil pořádnej LCD panel, tak jsem měsíc smažil na starší CRT Sony -úhlopříčka 55cm. Menu PS3 - dobré a čitelné. PlayStaion se podle zobrazovače (TV) a jeho možností sám automaticky přepnul do režimu 576i. To znamená že běžel 4:3 v Plným PALu (rozlišení 720x576) prokládaně (Interlaced). Připomínám, že jsem ho měl zapojenej přes skart (sloučené žluté, červené a bílé cinče). Hry na tom vypadají o 1/2 lépe jak na PS2. Duvodem jsou členitější 3D modely a pokročilejší efekty. GranTurismo 5: Prologue má na to (rozlišení) pěknou vychytávku: Jakmile hra běží na meším rozlišení jak 1080p tak je v celém menu při loadingu a prohlížení aut v showroomu aktivní (tušim) TROJÚHELNÍK (může to být i R1) pro přiblížení obrazu, do plného rozlišení. Uděláte si defacto takovou lupu do hry a mrknete na kus detailu, jak vypadá ve FULLHD...to je příjemné:cheesygrin: Jediný problém jsem měl, když jsem se přihlásil do PlayStation Storu. Protože na malé úhlopříčce zanikají herní popisky....byly čitelné ale velmi obtížně.:blink: Internetový prohlížeč tohle řeší lupou nebo rovnou zvětšením písma. Tam se není čeho bát. 8) Já pozdějším přechodem na LCD panel ve vysokém rozlišení(FULL-HD) měl pocit, jako bych si protřel oči :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 ja kdyz jsem si poridil ps3 a gta4,...mam totiz uz starsi tv, tak mi to gta jde šedivě...:( jenom stupně šedi, žádná barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 ja hram vo svojej izbe na CRT TV 41 cm .. nejaky shitny OTF ... a kvalita je normalna.nie ako dakto co tu pise ze ako na PS2 :roll: samozrejme ze LCD je LCD ale zas tu nepiste xujoviny ked to nieje pravda :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alien99 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Ale je to pravda...na 55cm úhlopříčce se to dá.....Jo když má někdo 41 nebo nedejbože 37cm tak to už je masochyzmus a prznení kvalit ps3:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Hele já hraju taky na CRT, hrál jsemi na LCD a řek bych, že na LCD ten obraz byl ještě hnusnější(blbý barvy a obraz byl rozmazanější). Možná i záleží natom jak je kvalitní ta CRT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alien99 Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 jojo..to nikomu nevyvracim:)...holt záleží tip od tipu:roll:..a v neposlední řadě o nastavení obrazu.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetti89 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ale je to pravda...na 55cm úhlopříčce se to dá.....Jo když má někdo 41 nebo nedejbože 37cm tak to už je masochyzmus a prznení kvalit ps3:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: no ja uz od dubna parim gta4 na 37cm tv co nadelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 No ja ted taky hraju na nasi stary 72 CRT televizi.Ale hral jsem to i na lcd a musim teda rict jako ze oproti ty CRt je ten obraz o dost hezci ze mi malem vypadli oci.Jinak tedtaky setrim na vanoce na nejakej monitor s hdmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ganyb Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 CTR TV,to snad ne ! odstiny sede a cerne neuvidis,tedy tmava mista ve hre budou jen cerny fleky a jakmile vlezes nekam do tmavsiho mista,treba baraku,nikdy uz nenajdes cestu ven...cernocerna tma,protoze CTR neumi odstiny tmave. Videl jsem na vlastni oci! HNUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ganyb tak běž k očaři nebo je ta TV zralá na servis, srovnávat tak diametrálně odlišné formáty chce trochu tolerance, nebo zkušeností. Osobně vlastním PS3 a byl jsem jí předvést kamarádovi na jeho CRT. Paří na ní XBOX jako první šel Wipeout a vida i když na posledy hrál 2097 v poho dával střední tratě, po přechodu na BF:BC si to v poli dával s takovým přehledem že ho sem tam nějaká trophies neminula. zkusil jsem si to taky, jelikož jsem zhýčkaný svou LCD TV tak jsem řádně dostal na frak. Resumé je takové každému co jeho jest, a pokud nemáš dostatek zkušeností tak nepiš nebo se v tom ztratíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 ganyb nemuzu s tebou souhlasit. mam klasickou CRT Tv Samsung 82 cm uhlopricku,je HD Ready a ma HDMI a obraz je mozna jeste lepsi nez obycejne plazmy a LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 ehm CRT TV s HDMI a HD ready? To asi žiješ v nějaké alternativním světě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Big Tony.D no tak jak se ta technologie jmenuje? nemam plazmu ani LCD a je to klasicka ,, tlusta" TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 tombra hoď sem přesný název tvé TV ať se tu netočí o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 huhla ok jen co dojedu domu, je to nejaka Samsung 82 cm a ma HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
medik_cze
Zdarec lidi,
mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:.
A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi.
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.