Driver1468621779 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 cau zalozil jsem tenhle topic abych se vas zeptal jaka je podle vas nejlepsi infrastructurka já znám zatím jenom moh1 & moh2 sega rally killzone tak mi napiste jaka je podle vas nejlepsi nepiste ty co jsem ted psal dík edit.JO a jeste jsem hral syphony vsechny 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dr Whoo Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Čus good infrastructure hra je i Syphon Filter : Combat Ops zkratka SF:CO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Nesmime zapomenout na nfs,nhl,a fifu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 :DMedal of Honor:D ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Driver1468621779
cau zalozil jsem tenhle topic abych se vas zeptal jaka je podle vas nejlepsi infrastructurka
já znám zatím jenom moh1 & moh2
sega rally
killzone
tak mi napiste jaka je podle vas nejlepsi nepiste ty co jsem ted psal dík
edit.JO a jeste jsem hral syphony vsechny 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts