Driver1468621779 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 cau stahnul jsem si z netu 100% save na ps3 na gta4 otazka je jak to tam mam dat aby save fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 nakopiruj treba na flashku do x:/PS3/SAVEDATA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 zapomel jsem dotat to se neptam ja ale kamos takze nevim to mam na flashce vytvorit slozku PS3 a v ni SAVEDATA? mel jsem ps3 v zivote 2 dny takze se v tom vubec nevyznam a on taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 no ne asi... co jinyho bys s tim chtel delat? Nakopiruj to tak jak rikam a pak dej v PS3 v GAME - Saved Data utility a tam vyber ten tvuj flashdisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stinger Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 no já mám save v tom ps3 ale když zapnu hru tak se mi to nenačte- ani když dam start a pak load tak to tam není - prosim poraďte mi co mám dělat... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 no já mám save v tom ps3 ale když zapnu hru tak se mi to nenačte- ani když dam start a pak load tak to tam není - prosim poraďte mi co mám dělat...:psp: stahujes save pro svou verzi hry? US nebo EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stinger Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 no to je asi evropská - možná bych si měl stahovat save pro evropskou verzi:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 ja kdiž si tam dam to ps3 savedata a ty soubory tak se mi tam v tom save data neukaze nic je tam flashdisk na to kliknu a tam je there is no saves!pls nevite nekdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassi Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Zdravím taky mám problém se savy :-/ stáhl jsem si savy do techto her: SW: Force Unleashed, Gran Turismo 5 Prologue, Naruto: Ultimate Ninja Storm, Soul Calibur 4 secky hry sou EU verze a savy taky EU nakopiroval sem je do PS3 secko probehlo v pohode ale ty savy se mi v tech hrách neukazujou :-/ tak už fakt nevím... stahoval jsem je odsud: http://ps3.brewology.com/?page=savedgames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Driver1468621779
cau stahnul jsem si z netu 100% save na ps3 na gta4
otazka je jak to tam mam dat aby save fungoval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.