Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP-Analog problém + Baterka

vlkovec

Otázka

Zdravím, nevím jestli je tu tenhle problém někde popsán, hledal jsem ale nenašel. Na PSP slim mi začal blbnout analog, když sním dlouho nepohybuju v jakekoliv hře se mi automaticky aktivují šipky dolů a doleva, prostě si to mačká tlačítka samo, pomůže pouze když zakroužím s analogem. PSP mám cca 5 měsíců, takže to vypadá na reklamaci, ale mám tam CFW, tak jsem se chtěl zeptat, když si koupím nějakou levnou baterii (např. z Aukra za 300Kč), půjde předělat na Pandoru? Protože budu muset přehrát zpět Origo FW a nemohl bych pak přehrát zpět ani původní baterii.

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

když jsem hrával gta vcs tak mi to taky blblo bylo to jaky kdyby ten kloubouček vyklouznul stává se mi to častěji sem tvrdě zakroužil a bylo to ok

když si kozpíš baterii tak ji předělej na pandoru a pomocí DCv5 udělej mms předělej si to na ofiko a pandoru i mms si nech pak si to tim přeflashuješ z5

Odkaz ke komentáři

• 0

Heh hosi, moc to resite..

.. z pravnickeho hlediska jim to tam muzes dat s CFW..

.. k tomu analogu, staci si stahnout a zapnout plugin joysens, nemas vycentrovany analog, ma to kazde 5. PSP - ja to mam taky, ujizdi mi doleva

.. pokud to mas kupovane v nejakem velkoobchode (datart), proste jim to tam dej a nevzrusuj se s CFW.. pripadne si editni M33 na nic.. tudiz tam budes mit 3.90 treba.. vic to neresej, z velkoobchodu to posilaji do Sony - tam to neresej, bud hodej nove PSP, pripadne upravej a automaticky flashujou na nejvyssi orig. FW..

.. klidne to muzes dat na CFW a pomoci ELF Menu, baterii muzes hodit zpatky - zybtecna investice do new baterie - navod na ELF Menu najdes v tutorialech

.. nebo smaz neco z flash0 a rovnou jim to tam dej nefunkcni, jako bricknute PSP po ofic. aktualizaci ;)

Moznosti je hodne, kupovat new baterii je jen ta posledni a nevidim duvod prechazet k tomuto kroku, pokud nejsi hloupy, zadnou baterii kupovat nebudes - a to ani nepocitam, ze na aukru se prodavaji i pandora imunni baterie (proste nejnovejsi baterie..)

Odkaz ke komentáři

• 0
Heh hosi, moc to resite..

.. z pravnickeho hlediska jim to tam muzes dat s CFW..

.. k tomu analogu, staci si stahnout a zapnout plugin joysens, nemas vycentrovany analog, ma to kazde 5. PSP - ja to mam taky, ujizdi mi doleva

Díky za rady, zkoušel jsem ten JOYSENS a vypadá to bledě. Jak je první řádek - Adjusted analog axes - tak tam se mi ty hodnoty stále mění, což znamená že je nahovno, přitom je analog vycentrovaný, takže asi jenom ta reklamace:cry:, kua ale vůbec se mi to nechce reklamovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu