razor Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 zdar neznáte někdo nějaký shop kde se prodávají věci zaměřené na DnB dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Nejlepsi je asi www.dj-obchod.cz a pak mozna www.club-music.cz EDIT: vim, co je DnB:dozey: EDIT: ty si vazne myslis, ze DnB ma nejaky svuj vlastni styl oblekani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 ale já myslel hadry (tím myslím oblečení) a myslel sem drum n bass a není to pro mně např trička s logem Pendulum atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 OT: Kdybych poslouchal ( posloucham ) DnB tak bych urcite nenosil zadne hadry s logem Pendulum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 ale já myslel hadry (tím myslím oblečení) a myslel sem drum n bassa není to pro mně např trička s logem Pendulum atd Takova trika se daji bezne sehnat na DnB parties... Jinak "lehce" komercni Pendulum trika samozrejme prodava na svych ofico strankach...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 tu som nasiel nieco...ale je to z UK http://shop.cafepress.com/drum-and-bass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 cus zkus growmania.cz badpoint shop nebo delict.cz tam neco najdes snad sem pomoh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 v kazdym vetsim meste je obchod SKETA... tak se tam podivej.. nebo si rovnou zajdi do AMOKu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Skus www.triko4you.cz tam sou veci na DnB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 doporucuju SKETU,best hadry... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMuffler Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ...a nebo www.trickadnb.cz anyway dnb is most massive sound ever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.