razor Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 pls nemohli byste mi doporučit nějaké dobré sportovní hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Virtua Tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 tuhle gamesu už mám a je to good ale chci vyzkoušet i jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 jj virtua zabaví NHl 07 taky ale ne na moc dlouho ja pařim tak 1 zápas za 2 dny...ale 60 minutovej :D PES 08 nej fotbálek...a ted mě baví fifa street 2 viz můj upload Games for PSP by Netix - Console-Forum.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 od tebe už sem uploadoval.mimochodem TOKOBOT jwe dobrá hra akorát sem se teďka zasekl u té ropasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 od tebe už sem uploadoval.mimochodem TOKOBOT jwe dobrá hra akorát sem se teďka zasekl u té ropasti od tebe uz jsem uploadoval? stahoval ne? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 od tebe už sem uploadoval.mimochodem TOKOBOT jwe dobrá hra akorát sem se teďka zasekl u té ropasti uploadoval-nahrával downloadoval-stahoval :thumbup: jinak toho tokobota sem ještě neměl čas hrát :D PS: díky za down! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 jj já sme se spletl sry už sem od tebe downloadoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Fífa Pro Street 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZaVoDnI_SRNa Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Zkus treba PES 8, NHL, FIFA, FIFA street 2 Tonyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 hele lidi je nějaká hra jako třeba playman na mobil? Nějaká kde je několik atletických disciplín... o ničem takovým na PSP nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Nejlepsi je PES 08 no a kdyz chce hrat prez net tak fifa 08 jinak tony hawks project 8 ve kterem uz se muzu chlubit rank 1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 tony hawks, ssx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Abych nezakládal další téma tak se tu trochu vecpu...chtěl ybch vás požádat o doporučení nějaké hry. Doposavaď mě toho moc nenadchlo apořádně jsme hrál jen Lego Star Wars, Loco Roco, GoW:ChoO, Lumiens (oboje), Patapon, GTA (obě). Zkoušel jsem všchyn možné hry (včetně FF, MGS, NFS, Wipeouty, Lego Indiana Jones, atd) a nebavili mě vůbec. Neznáte něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Tony,SSX,PES,EURO 08,Patapon ( :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Patapon a Tonyho jsem hrál, nemám rád sporty, SSX vyzkouším :cheesygrin: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Mě chytla hra Juiced 2...pak mě bavila hra Crash:The Titans.MTX Mototrax je výborná pařbička. Určitě Syphon Filter:Logans Shadow a Jackass:The Game to je fakt prdel:D... Je toho víc... Her je hodně záleží na tom co se ti líbí no. Taky mě většina her nebaví. Jo a abych nezapoměl na Burnout:Dominator to je fakt chytlavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Free runing, ssx on tour, ridge racer 1-2, zkus je doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 NHL07 a Fifa08 jednoznacne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 NHL 07 je skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.