zawy13 Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Ahoj.Prosímvás,jeden kluk mi chce prodat nové PSP 2.71. Řekl jsem mu,že to je blbost,aby měl novou 2.71 SE-C,protože 8) aby jste měly updatnout verzi 2.71 SE-C potřrbujete mít jako základ FW 1.5. A on mi tvrdí,že prý neví jak to dělaj (obchoduje s tím). Prý udělaj to,že vezmou nový PSP třeba s Firm Ware 2.6 a downdatujou ho na Firm Ware 1.5 a potom ho zase upnou na Firm Ware 2.71 SE-C... Tím pádem máte nové PSP s FW 2.71 SE-C. JE TO MOŽNÉ?????????????????????????????? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 samozřejmě že je,udělaj normál down na 1.5 a pak up na SE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zawy13 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 ovšem pozor na verzi desky pokud tam je TA-082 tak nc nebude..:) koukni do topicu pro zacatecníky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 ovšem pozor na verzi desky pokud tam je TA-082 tak nc nebude..:) koukni do topicu pro zacatecníky.. omyl ted uz to jde viz http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6518&highlight= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 ovšem pozor na verzi desky pokud tam je TA-082 tak nc nebude..:) koukni do topicu pro zacatecníky.. omyl ted uz to jde viz http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6518&highlight= Mno o tomhle už vim skoro 2 týdny.. ten spůsob není zrova nejlepší, rozhopdně bych ho nedoporučoval... ovšem pokud někdo má dost odvahy muze to skusit a taky jsem tam četl že to má dost chyb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 2 tydny??? VYSLO TO DNES o_O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 2 tydny??? VYSLO TO DNES o_O to sem rad ze to mam potvrzeny, me sezdalo divny ze by to bylo 2 tejdny stary a nebyla tu o tom ani zminka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 mno nemyslel jsem jako že sem to videl v chodu, ale o soft downgradu co zvladne ta-082 už se mluvilo před 2 týdnama nějakej tejpek to prej přes to downul a jelo mu to každopádně je asi tak 100 zpusobu jak to bricknout po tom downgrade.. nejlepší řešení je zatim 2.71 a d_a hybrid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zawy13
Ahoj.Prosímvás,jeden kluk mi chce prodat nové PSP 2.71.
Řekl jsem mu,že to je blbost,aby měl novou 2.71 SE-C,protože 8)
aby jste měly updatnout verzi 2.71 SE-C potřrbujete mít jako základ FW 1.5.
A on mi tvrdí,že prý neví jak to dělaj (obchoduje s tím).
Prý udělaj to,že vezmou nový PSP třeba s Firm Ware 2.6 a downdatujou ho na Firm Ware 1.5 a potom ho zase upnou na Firm Ware 2.71 SE-C...
Tím pádem máte nové PSP s FW 2.71 SE-C.
JE TO MOŽNÉ?????????????????????????????? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts