Karas12 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Jakou si mám koupit kartu do PSP(4 gb)??prosím o celý název nebo odkaz ke koupení.děkuji vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 zde na foru je uživatel wenza který prodává 2,4 a 8GB karty výhodně.doporučuju si koupit aspoň 4GB kartu.na 2GB se toho moc nevejde.já sem si od něj koupil 8GB kartu za slušnoucenu a sem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Tak nejkvalitnejsi a nejrozsirenejsi je 4gb sandisk ultra2,je dobra na hry a ma velkou rychlost ja jsem s ni nad miru spokojen;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 a jakou má rychlost řtení,zápisu?a jakou má cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Myslim ze rychlost a zapis je 15mb ale zapis bude pomalejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 fakt je nejlepší sandisk ultrII sem sní nadmíru spokojen a ted se dá sehnat vklidu za 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karas12
Jakou si mám koupit kartu do PSP(4 gb)??prosím o celý název nebo odkaz ke koupení.děkuji vám
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts