Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Jak mam spustit psstore? Když se tam chci dostat tak po mě chce email a když ho napíšu a zbytek tabulky taky vyplnim tak mi pak furt posílá zpět.:cry: Poraďte prosim někdo jak to mam vyplnit? marek_2080: upraven nazev topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 musis se tam zaregistrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Tojsem dělal a nešlo to,co tam mam napsat za ten email? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 necekane tam musis napsat svou emailovou adresu :dozey: tu s tim @ :D predpokladam ze jsi se jeste na PSN neregistroval takze muzes pouzit treba svuj hlavni mail... Pro dalsi registraci treba na US store uz musis pouzit jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 To chápu ale pak to chce nějaký hesla a ať jsem tam napsal cokoli tak mi to posílalo zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 s tim jsem mel problem taky, ale uz nevim jak jsem ho vyresil...takze ti moc neporadim...ale zkus treba jiny heslo nez tam mas....a zkus pro jistotu vsechny kombinace( jen cisla, cisla+pismena, jen pismena)...a uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 nekdy pomuze kdyz si prectes co ti to pred tim presmerovanim nazpatek napise... no to je jedno... mel jsi v heslu aspon sest znaku a jedno cislo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 To už nevim asi ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 heslo musi mit minimalne 6 znaku a musi obsahovat jak pismena , tak i cisla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Tak ja to zkusim, zatim dik Tak už se mi to povedlo a teď to po mě chce ONLINE ID co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 jaj, to tam mas napsany vsechno... je to prezdivka ktera se pak bude ukazovat ostatnim pri hrani multiplayeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Hurá tak už jsem ta teď je tam ke stažení bat.bad company je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 prave ses regnul na PSN, Gratuluju :wohow: :lol: jo je to tak, tech demoverzi je tam vic ;) vyreseno, lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mígl
Jak mam spustit psstore? Když se tam chci dostat tak po mě chce email a když ho napíšu a zbytek tabulky taky vyplnim tak mi pak furt posílá zpět.:cry: Poraďte prosim někdo jak to mam vyplnit?
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts