Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Jak mam spustit psstore? Když se tam chci dostat tak po mě chce email a když ho napíšu a zbytek tabulky taky vyplnim tak mi pak furt posílá zpět.:cry: Poraďte prosim někdo jak to mam vyplnit? marek_2080: upraven nazev topicu
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Tojsem dělal a nešlo to,co tam mam napsat za ten email?
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 necekane tam musis napsat svou emailovou adresu :dozey: tu s tim @ :D predpokladam ze jsi se jeste na PSN neregistroval takze muzes pouzit treba svuj hlavni mail... Pro dalsi registraci treba na US store uz musis pouzit jinej
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 To chápu ale pak to chce nějaký hesla a ať jsem tam napsal cokoli tak mi to posílalo zpět
0 Woozzi Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 s tim jsem mel problem taky, ale uz nevim jak jsem ho vyresil...takze ti moc neporadim...ale zkus treba jiny heslo nez tam mas....a zkus pro jistotu vsechny kombinace( jen cisla, cisla+pismena, jen pismena)...a uvidis
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 nekdy pomuze kdyz si prectes co ti to pred tim presmerovanim nazpatek napise... no to je jedno... mel jsi v heslu aspon sest znaku a jedno cislo?
0 Moderators romeno Odesláno Červen 8, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 heslo musi mit minimalne 6 znaku a musi obsahovat jak pismena , tak i cisla...
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Tak ja to zkusim, zatim dik Tak už se mi to povedlo a teď to po mě chce ONLINE ID co to je?
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 jaj, to tam mas napsany vsechno... je to prezdivka ktera se pak bude ukazovat ostatnim pri hrani multiplayeru
0 Mígl Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Hurá tak už jsem ta teď je tam ke stažení bat.bad company je to tak?
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 prave ses regnul na PSN, Gratuluju :wohow: :lol: jo je to tak, tech demoverzi je tam vic ;) vyreseno, lock
Otázka
Mígl
Jak mam spustit psstore? Když se tam chci dostat tak po mě chce email a když ho napíšu a zbytek tabulky taky vyplnim tak mi pak furt posílá zpět.:cry: Poraďte prosim někdo jak to mam vyplnit?
marek_2080: upraven nazev topicu
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts