Kamikaze211 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Ahoj, možná blbý dotaz, ale zeptám se. Mám 1GB kartu a velikost je 956MB a prostě potřebuju aby měla 980 MB. Když ji zformátuju pomocí PC nesmaže se mi CFW? Díky za odpověd předem :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Ahoj, možná blbý dotaz, ale zeptám se. Mám 1GB kartu a velikost je 956MB a prostě potřebuju aby měla 980 MB. Když ji zformátuju pomocí PC nesmaže se mi CFW? Díky za odpověd předem :idea: Né nesmaže se ti CFW (omfg :dozey:) , Karty nikdy nemají přesnou hodnotu , takže z těch 956 mb neuděláš 980 mb ... 4 gb kartu seženeš za pár korun ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Koukal jsem na netu v obchodě kolem 1000 a jinak 650 korun memory stick pro duo :!: BTW: teďka nemám ani korunu takže asi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 U vsech karet je nejaka ztrata v topicu pro zacatecniky(myslim)je to rozepsane ktera ma ztratu a kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 U vsech karet je nejaka ztrata v topicu pro zacatecniky(myslim)je to rozepsane ktera ma ztratu a kolik jj, hlavne treba na aukru to sezenes i 2 GB (levna ale na PSP nic moc) i pod 300 kc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamikaze211
Ahoj, možná blbý dotaz, ale zeptám se. Mám 1GB kartu a velikost je 956MB a prostě potřebuju aby měla 980 MB. Když ji zformátuju pomocí PC nesmaže se mi CFW? Díky za odpověd předem :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts