Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Potrebuju od nekoho pomoct s downgrade,je to muj prvni downgrade, tak nevim no.PORADTE PLS :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Potrebuju od nekoho pomoct s downgrade,je to muj prvni downgrade, tak nevim no.PORADTE PLS :oops: Podívej se do sekce "Pro začátečníky". Máš tam napsané co potřebuješ a také co a jak udělat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 No ja vim,ale ja uz zacal a kdyz mi to ma hodit tu cervenou obrazovku tak to nic neudela,jen se to sekne a pak samo vypne...Neches mi poradit treba pres icq??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 mno to se stava casto me se to povedlo na 8. pokus skus vyndat a zandat baterku to casto pomáhá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 No ja vim,ale ja uz zacal a kdyz mi to ma hodit tu cervenou obrazovku tak to nic neudela,jen se to sekne a pak samo vypne...Neches mi poradit treba pres icq??? Rád bych ti poradil, ale icq je u mne teď trochu nefunkční kvúli nějakému viru co jsem včera stáhl (samozřejmě sem to stáhl nerad od spolužačky :(). Jinak když ti tohle udělá, tak je myslím, že v návodu napsáno ať ten postup opakuješ dokud ti to nenajede normálně :) Mne se to povedlo na druhý pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak ja to zkusim ete vickrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak ja to zkusim ete vickrat... Jen postupuj přesně podle návodu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 HEEEEEJ KLCI uz to mam na 1.5ce,ale ted bych ete potreboval poradit jak na 2.71 SE ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 HEEEEEJ KLCI uz to mam na 1.5ce,ale ted bych ete potreboval poradit jak na 2.71 SE ????? Znovu tě odkazuji na topic "Pro začátečníky" tam znovu vše najdeš ;) EDIT: Congratulations!!! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak uz mam ve svym milackovi 2.71 SE-B.JUPííííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak uz mam ve svym milackovi 2.71 SE-B.JUPííííííí Blahopřeji (again) teď ybch si tam dal být tebou SE-C, zapomněl sem, žeten topic není aktualizovaný. Zadej do hledání fw 2.71 SE-C a vyjede ti topic co potřebuješ pro další upgrade ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak uz mam ve svym milackovi 2.71 SE-B.JUPíííííííJeste di na SE-C a ses uplne za vodou :D :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 SE-C nesnasim..gRRRRRRRRRRRRRRRRR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 SE-C nesnasim..gRRRRRRRRRRRRRRRRRProc nesnasis SE-C ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 SE-C nesnasim..gRRRRRRRRRRRRRRRRRProc nesnasis SE-C ?? Přesně. Proč nesnášíš SE-C??? U mne jede bez problémů :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 no to je to proc ho nesnasim u me BOHUZEL bez problemu nejede a porad se mi zasekaval tak jsem se na to vyprdl a dal jsem tam 1.50 a emuluju firmware mam jeste IRshell ale bohuzel nevim moc jak se s nim zachazi..ale docela rad bych si pri nejake hre treba NfS poustel support lesbiens ovsem nevim jak ale prej to tam jde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 no to je to proc ho nesnasim u me BOHUZEL bez problemu nejede a porad se mi zasekaval tak jsem se na to vyprdl a dal jsem tam 1.50 a emuluju firmware mam jeste IRshell ale bohuzel nevim moc jak se s nim zachazi..ale docela rad bych si pri nejake hre treba NfS poustel support lesbiens ovsem nevim jak ale prej to tam jde.. Nemohlo to být třeba špatně ne/vytvořenými složkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 ne slozky jsem tam mel dobre dutchovi to taky blblo ikdyz mel NAPROSTO vsecho dobre..a pak zkusil zmenit kernel a pak nazpatek a fachalo to ale to uz jsem mel 1.50 a uz jsem linej to tam davat znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Co!.Ron3
Potrebuju od nekoho pomoct s downgrade,je to muj prvni downgrade, tak nevim no.PORADTE PLS :oops:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts