Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 *zahrajte si s námi mistrovství světa ve fotballe,navazujeme na EURO co se právě hraje. *hrát může každý kdo má full neriplou iso hru FIFA 08 *přihlásíte se formou kterou vidíte trochu níže potřeba: fifa 2008 v iso formátu v recovery mít nastavené CPU speed UMD and ISO na 333 NASTAVENÍ: formát:iso CPU speed:333 1.kolo-Arsenal vs chealsea 9.června/ 19:00 heslo: czech Výsledek:conter se nedostavil já to za něj dohrál výsledek=remíza oba získáváme 1.bod SEZNAM HRÁČŮ: CF...........................FIFA..............................Team...........body Driver...............DriverCZFly ........................Arsenal...................3 Conter....................Hyna002 .......................chelsea..................0 Senpu....................senpucz .......................Manchester..............1 tady máte hru ke stažení fifa 08 http://czshare.com/download_file.php?id=106520&file=rnt_fi08.7z (up by marek ) &nebo& [url]http://uloz.to/479104/rnt_fi08.7z[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 já bych zahrál jenže hru bych si musel stáhnout a na czshare nemám šanci.bylo by dobréjak si říkal hodit to na uloz.to nebo MEGAUPLOAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Já dám.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 hm kdyz jsem se pripojil k nekomu tak vse v phode vybrral jsem ty dres loadink a jak mile skonci diskonect nevite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 já bych taky dal i když se mi fifa nezamlouvá, ale proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 hm kdyz jsem se pripojil k nekomutak vse v phode vybrral jsem ty dres loadink a jak mile skonci diskonect nevite cim to je? uz sme to tu resili:dozey: Ten na druhe strane musi mit stejny format hry jako ty;) UMD/UMD ISO/ISO treba ISO/UMD nejde:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 jj to taky vim ale ted jsem zjistil chyb mel jsem wifinu nekde uplne zahrabanou takze mi to pak vzdycky vyskocilo ted uz to jde tak piste vase loginy ve hre a vas team Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 v Euro 08 na PSP prec neni Infrastructure ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 né přečti si text hraje se fifa 08 jenom to navazuje na euro 08 co se prave hraje jak já vím tak ty taky hrajes fifu tak se prihlas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Ok rad se prihlasim ale musime udelat pravidla stejne nataktovani CPU :) pak ISO na ISO jinak to nepujde a pockam zitra na to uloz.to protoze mam Cso ktere nejde prevest do ISO :( a jestli jsou tymy Eura tak Portugalsko jinak manchester :) (Pardon za chyby pisu z PSP..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 ne to euro je jen inspirace tymy jsou cely svet jinak cpu 300 jinak uloz.to tu bude do 12:hod dopoledne snad na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 ja mam euro ale nwm jak se to hraje online....:-) poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 hraje se fifa 08 on-line ne euro ctete text jinak CPU speed jeste vim co je ale co myslite tim ISO na ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 hraje se fifa 08 on-line ne euro ctete textjinak CPU speed jeste vim co je ale co myslite tim ISO na ISO? ISO v PSP na jedné straně multiplayeru (TY) a ISO v PSP na druhé straně multiplayeru;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 hraje se fifa 08 on-line ne euro ctete textjinak CPU speed jeste vim co je ale co myslite tim ISO na ISO? Jakoze musime hrat s ISO ne cso btw. budu mit ten Manchester Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Jinak newim jestli budu mit cas ae kdyztak: Chelsea:D;) jmeno ve hre: Hyna002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 nechcete to rovnou prejmenovat na Premier League? :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 senpu jaky je tvuj nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 senpu jaky je tvuj nick? senpucz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 jo tak uloz.to link bude,ale az kolem pul ctvrte odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 nová blbá zpráva zajeban* uloz.to mi vyhodil chybu v 84%!!! upuju to tedy znova takze to odhaduju na 9 vecer mozna spise pul desatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 sry že tu mám přízpěvky za sebou jenom jsem chtel napsat ze je pridany uloz.to!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Jasne diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Jinak by si k tem udajum na uvodni strane moh dat i format hry: ISO/CSO/UMD ;) jestli to budes delat tak mam ISO;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 jj je to tam napsané všechno si předčti jinak ten soubor na uloz.to je iso co mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.