repa Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Neznate nekdo nejakou dobrou multiplayerovou hru pro 4 hrace, mame ted totiz ve tride uz 4 psp a chceme dat poradnou smazbu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Bomberman... ten starej ten novej stoji za ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Samozrejme ze GTA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 tekken,fotbal ale pro dva ,dejte si turnaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 teken is best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Bomberman... Souhlas, já si pamatuju jak sme to hrali ve 4 na jedny klavesnici na pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 My paříme juiced 2:). A PES 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 hm nevim jak se bude hrat pes ve 4:dozey: já s kámošem jsem zkošel gta vcs a vůbec to nešlo wifi zaplé chanel stejný a nic. jinak pro 4 ti doporučuju juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Burnout Legends / Juiced 2 / GTA:LCS! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.