JANSON2 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Mam problém s psp.. Jde o to ze sem vecer paril a pak rano uz neslo zapnout a stale nejde .. PORADTE ´MI PLS ! DÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Zkus to strcit do nabijecky a pak odpojit jestli to pujde mne se tohle stalo uz hodnekrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 vybita baterka? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 trošku to víc popiš,zapne se dioda a pak se psp vypne,nebo vůbec nereaguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 vybita baterka? :dozey: :lol: to bude urco tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JANSON2 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 nn dioda nereaguje ani kdyz zapjim nabijecku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Imho si tu baterku komplet oddrbal , zkus si pujčit od nějakého známého , nebo se podívej jestli ti dolíhaj kontakty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 zkus vyndat baterii a zapojit na adapter bez baterie - jde zapnout? Ne? Tak jsi nejspis odrubal zakladovku (powerboard?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JANSON2 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 :D hele tak mam stesti .. sem splet kabel a myslel sem ze nabijecka je zapojena ale nebyla .. sry chlapi!! ale jinak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 lol to by se mi nestalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JANSON2
Mam problém s psp..
Jde o to ze sem vecer paril a pak rano uz neslo zapnout a stale nejde ..
PORADTE ´MI PLS ! DÍK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts