Pida SuXxX Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 zdravim,hledal jsem,ale nikde jsem nenašel jak si mám přečíst komix na PSP.Stáhl jsem si 4 díly asterixe a program pepwier,ale nevim kam co mám nakopírovat... poradte mi někdo pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Stahni si bookr a nakopiruj ho do ms0:/psp/game/bookr/eboot.pbp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 tam sem to zkusil stáhl jsem si bookr rozbalil a jsou tam 2 složky jedna %__SCE__bookr a druhá __SCE__bookr to jsem nakopčil do psp/game... a píše mi to corupted data.. asi něco dělám špatně EDIT: a neni náhodou bookr na knihy ? Já si chci přečíst komix a na to prej je ten pepviewer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Mas slim?jestli mas fat tak zapni kernel1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Musis stahnout bookr pro 3.xx kernel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 No tak to jsem udělal ,ale nejde to,ten program otevřu pak sem nějak záhadně najel na komix otevřel,ale ukazuje mi to kliky háky a ne vůbec obrázky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 No me to ukazuje komixi normalne.tak pouzij ten pepwiever nakopirujes to stejne jako bookr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Tak jsem zkusil i ten pepviewer verzi 0.7 a 0.8 a ani jedna mi nejde supstim jí, a po chvíli to napíše The Game could not be started.(8002014C) nevíte někdo jak to zprovoznit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 A mas cfw?protoze to jinak nespustis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 já bych chtěl číst v PSP knihy tak pls nehodili byste mi sem odkaz na stáhnutí?bodl by i návod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 já bych chtěl číst v PSP knihy tak pls nehodili byste mi sem odkaz na stáhnutí?bodl by i návod na knihy pouzij bookr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Tak jsem zkusil i ten pepviewer verzi 0.7 a 0.8 a ani jedna mi nejde supstim jí, a po chvíli to napíše The Game could not be started.(8002014C) nevíte někdo jak to zprovoznit ? jestli mas slim a stahnul sis pep viewer kterej muzu na comixy jen doporucit tak este potrebujes napr. eLoader nebo time machine. pep sam o sobe nepobezi na slimu takze si stahni este eLoader. oboje se pak da do Games. spustis eloader a v nem spustis pepviewer. neboj neni to nic slozite. jestli to eLoader nenajdes sam nebo tady na foru tak napis ja kdyztak pak zkusim upnout ten co mam ja. beha v pohode a zrusil jsem u nej ty desne Pivni ikonky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 na knihy pouzij bookr jj a nevíš kde tostáhnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 já bych chtěl číst v PSP knihy tak pls nehodili byste mi sem odkaz na stáhnutí?bodl by i návod navod: http://console-forum.cz/showthread.php?t=10079 jestli ten link co tam je nefunguje tak googlit. to najdes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Dej mi sem ten link na ten eloader... já teda nějakej našel dal do PSP spustil a tam mi to nic nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Tak už mi to jde, všechno je v pohodě... ale je to takové divné posouvat dolů pak další :-D musim si na to zvyknout... jinak díkes moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Tak už mi to jde, všechno je v pohodě... ale je to takové divné posouvat dolů pak další :-D musim si na to zvyknout... jinak díkes moc za rady tam je hafo zpusobu jak si to nastavit ) muzes napr nastavit aby ti to bralo jen 1 stranku kdyz mas dvojstrankovou verzi scanu nebo ze ktere strany to ma zacinat (dobre u japonske mangy ktera je casto from right to left ) a jinak to posouvani... pokud neni stranka jako jeden obrazek (coz bejva jen obcas) tak vetsinou comix ctes taky vicemen po radcich a okenkach tak to tak nevadi ) navic to nacita docela rychle. taky super je zoom a zalozky ) jinak z pep vieweru muzes odejit jako ze hry prez home a exit ale pak se ti myslim neulozi nastaveni a nebo zalozky. takze je lepsi prez exit do eloaderu a z toho startem ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pida SuXxX
zdravim,hledal jsem,ale nikde jsem nenašel jak si mám přečíst komix na PSP.Stáhl jsem si 4 díly asterixe a program pepwier,ale nevim kam co mám nakopírovat... poradte mi někdo pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts