Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Komix

Pida SuXxX

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tam sem to zkusil stáhl jsem si bookr rozbalil a jsou tam 2 složky jedna %__SCE__bookr a druhá __SCE__bookr to jsem nakopčil do psp/game... a píše mi to corupted data.. asi něco dělám špatně

EDIT: a neni náhodou bookr na knihy ? Já si chci přečíst komix a na to prej je ten pepviewer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Tak jsem zkusil i ten pepviewer verzi 0.7 a 0.8 a ani jedna mi nejde supstim jí, a po chvíli to napíše The Game could not be started.(8002014C) nevíte někdo jak to zprovoznit ?

jestli mas slim a stahnul sis pep viewer kterej muzu na comixy jen doporucit tak este potrebujes napr. eLoader nebo time machine. pep sam o sobe nepobezi na slimu

takze si stahni este eLoader. oboje se pak da do Games. spustis eloader a v nem spustis pepviewer.

neboj neni to nic slozite. jestli to eLoader nenajdes sam nebo tady na foru tak napis ja kdyztak pak zkusim upnout ten co mam ja. beha v pohode a zrusil jsem u nej ty desne Pivni ikonky )

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak už mi to jde, všechno je v pohodě... ale je to takové divné posouvat dolů pak další :-D musim si na to zvyknout... jinak díkes moc za rady

tam je hafo zpusobu jak si to nastavit ) muzes napr nastavit aby ti to bralo jen 1 stranku kdyz mas dvojstrankovou verzi scanu nebo ze ktere strany to ma zacinat (dobre u japonske mangy ktera je casto from right to left )

a jinak to posouvani... pokud neni stranka jako jeden obrazek (coz bejva jen obcas) tak vetsinou comix ctes taky vicemen po radcich a okenkach tak to tak nevadi ) navic to nacita docela rychle. taky super je zoom a zalozky )

jinak z pep vieweru muzes odejit jako ze hry prez home a exit ale pak se ti myslim neulozi nastaveni a nebo zalozky. takze je lepsi prez exit do eloaderu a z toho startem ven

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu