Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Lego batman the video game LEGO Batman: The Videogame je akční titul postavený na licenci od DC Comics, který hráčům nabídne možnost ovládat legendárního ochránce Gotham City Batmana, ale i jeho bratra v převleku a ve zbrani Robina. Oba dva budou chytat celou řadu nebezpečných zločinců i známých rabiátů včetně Jokera a Tučňáka, k čemuž jim poslouží nejenom široká nabídka zbraní a doplňků, ale i řada oblíbených dopravních prostředků. Podporována bude jak tradiční příběhový singleplayer mód, tak tolik oblíbená kooperace. Datum vydání: srpen 08 zdroj=www.hrej.cz Detail obrázku «» Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Další lego? SUPER :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Už jde vidět, jak jim dochází nápady , Lego Indiana Jones , Lego Batman , není náhodou i Lego Star Wars? Jesuschrist ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Lego Starwars je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 no já nevim ale pochybuji ze batman bude lepsi nez indiana jones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 no já nevim ale pochybuji ze batman bude lepsi nez indiana jones stejna grafika,jiny pribeh:D co vic dodat;) pokud te zaujme u Batmana pribeh vic nez u Indyho tak lepsi bude;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 já vim ale batman mi pride jako ultra hovadina a pochybuju legobatman bude lepsi nez indianajones napiklad lego star wars me vubec nebavilo tohle je neco jinyho u indiana jonese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 už se tešim vše mě baví jako prase jak lego tak indiana jones aspon že něco na to psp vychází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 já vim ale batman mi pride jako ultra hovadina a pochybuju legobatman bude lepsi nez indianajonesnapiklad lego star wars me vubec nebavilo tohle je neco jinyho u indiana jonese me napr prijde jako kravina indiana jones (filmy) :) sak je to smesne... nastesti do hry a hlavne jako lego se prolejzani duneonu a ruzne blbinky hodej a jsou naramne zabavne. batman je klasika a na lego hru se tesim. a co se filmu tyce. 1-2 byly fajn. ty co reziroval Burton. pak uz to slo do kytek... i s Arniem. ale stale lepsi nez indiana. a ten novej mi prijde jako vzkriseni. Batman Begins byl podle me slusnej... mozna i nejlepsi batman ) super herci, dobre hlasky, slusna akce. doufam ze nezvoraj Dark Knighta. jinak este k tomu ze nemaj co vymyslet. nemusi ) docela obdivuju co vsechno prevedou do lega ) a proc taky ne kdyz jsou ty hry popularni a zabavne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 me napr prijde jako kravina indiana jones (filmy) :) sak je to smesne...nastesti do hry a hlavne jako lego se prolejzani duneonu a ruzne blbinky hodej a jsou naramne zabavne. batman je klasika a na lego hru se tesim. a co se filmu tyce. 1-2 byly fajn. ty co reziroval Burton. pak uz to slo do kytek... i s Arniem. ale stale lepsi nez indiana. a ten novej mi prijde jako vzkriseni. Batman Begins byl podle me slusnej... mozna i nejlepsi batman ) super herci, dobre hlasky, slusna akce. doufam ze nezvoraj Dark Knighta. jinak este k tomu ze nemaj co vymyslet. nemusi ) docela obdivuju co vsechno prevedou do lega ) a proc taky ne kdyz jsou ty hry popularni a zabavne. To je sice hezký , ale hra není film , to že byl hezkej film , nemá žádnej vliv na hru a už vůbec ne na LEGO ... Nevím proč , ale nemůžu se zbavit dojmu , že minulej rok se dělaly hry ve stylu větší kvantita než kvalita ... Ale teď se to docela obrací , doufám , že tenhle rok vyjdou ještě kvalitní hry .. nemusí být zrovna LEGO (tomu nějakej rok už nefandím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 tak to už se tešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 LEGO RULEEEEEZZZ!!!MILUJU TYTO GAMESK!!!!!LEGO STAR WARS 72% hotove...ma nekdo vic??tak je borec :D :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 no,podle me tedko vydavaj az moc lego,pristi rok bude mozna lego spiderman,lego gta,lego iron man....:Dpodle me je ten batman dost narychlo,mohli ho vydat az v řijnu,a dat si na nem poradne zalezet,ale jinak se samo tesim:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 lego GTA by bylo upe brutaalni!!!este kdby se tam daly delat veci jak v normalnim gta :Dbral byych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 lego GTA by bylo upe brutaalni!!!este kdby se tam daly delat veci jak v normalnim gta :Dbral byych Tjn uz tam vidim Gangstery s zenama na brichu s lega :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 tak hra vysla a vubec me nezaumula indiana jones byl opravdu pecka a znova ho stahuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 no tak ja bych rekl ze se prvni vydal Lego Star wars a protoze byl o to zajem Tak vysel druhej dil o ten byl taky zajem a tak vydali i Lego Indiana Jones a ted i Batmana dit sou to pekne hry: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Ja to teda parim a podle ocekavani me to bere mnohem vic jak Indy. Asi i protoze u me Batman > Indy :D Super lego hra jako vzdy. Hlavne me dostala Batcave :D Sakra asi si to koupim na PS2 kvuli grafce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 kvuli grafice vzdyt ta hra je kreslena xD lego ani simpsony bych si na ps2 nekoupil :D rikam ze to ti za to nestoji na hre je nejdrazsi ta grafika a vy kupujete kresleny hry xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 kvuli graficevzdyt ta hra je kreslena xD lego ani simpsony bych si na ps2 nekoupil :D rikam ze to ti za to nestoji na hre je nejdrazsi ta grafika a vy kupujete kresleny hry xD mg...dalsi co mu jde u hry jen o grafiku... rika ti neco hratelnost a zabava? :dozey: kreslena hra ma taky svoje kouzlo a navic dkyz se autori tolik nesoustredi jen na grafiku mohou lepe vymakat engine a pribeh :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Pro me LEGO Batman jedna z nejlepsich her letos! ;) Doopravdy skvela hratelnost(pribyly tezsi faze a to je jenom dobre), dosti novych vylepseni(skutecne ku prospechu), vychytana grafika a velmi solidni hraci doba;) Ja jsem spokojeny nad miru ocekavani. ;) Hodnoceni 9+/10....vlastne nemam negativum(kdyz tedy nepocitam neustale malo studs, ptz je vsechno hodne drahy), ale zase 10...to musi dostat uplne ultramegagigavyjimecna hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 mg...dalsi co mu jde u hry jen o grafiku... rika ti neco hratelnost a zabava? :dozey: kreslena hra ma taky svoje kouzlo a navic dkyz se autori tolik nesoustredi jen na grafiku mohou lepe vymakat engine a pribeh :D;) to jo nerikam ze je spatna jenom rikam ze tato hra nema cenu 1500,- lego indiana jones byla pro me 2. nej hra co jsem kdy hral ale nekoupil bych si ji ale pokud on nema psp tak at si ji na ps2 klidni koupi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 kvuli graficevzdyt ta hra je kreslena xD lego ani simpsony bych si na ps2 nekoupil :D rikam ze to ti za to nestoji na hre je nejdrazsi ta grafika a vy kupujete kresleny hry xD kreslena neni :D ani to neni nejak renderovany jako ruzne anime hry apd :D je to 3d a rozdil v grafice oproti ps2, ps3, xbox verzim je docela velky :D na ps2 jsem hral obe starwars a je to cele jemnejsi/detailnejsi , hezci a sytejsi barvy + trochu prehlednejsi na vetsi obraovce :D +jak pise conter hratelnost/poutavost je co me u hry bere nejvic. slusne pozlatko je fajn ale k cemu kdyz cloveka hra zacne nudit po par minutach. nebo pripominat jine. proto se chytej takove "blbinky" jako Lego, Patapon, LocoRoco :D Hafo J-RPG je stale 2d i v dnesni dobe a hratelnsot je super :D Jen dost hracc je zhyckanych a chtej secko v grafce jak pro nenjanbusenejsi stroje :lol: mam PSP i PS2 :lol: na psp jsem ji sehnal "levne" :lol: tak to ps2 verze mozna investuju :D jen jsem koukal ze v CR je zatim PS3, X, DS a PSP :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 lidi muzete mi pls poradit ve 3 dile jak bojuju s tim zelenym, jak po me hazi ty otaznikove bomby,je tam neco na co se slape a vysila to proud. jak ho mam znicit? uz vubec nevim. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 EDIT: Tak vyreseno. byla to chyba hry, nezobrazoval se mi ten zeleny tipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.