Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dva pokazene TV

davidkoS

Otázka

Zdravim Vas, pls mam problem ako hovado! Asi cca pred troma tyzdnami som si kupil PS3. Hral som ho na TV (OVP) a pred troma dnami z nicoho nic prestalo fungovat AV1,aj AV2 mozem tam pripojit magio, dvd , psp hocico aj tak nefunguje.. Tak som si pomyslel ze nahoda.Zobral som PS3 do obyvky (TV Panasonic) hram hram 3 dni,dnes od rana som hral isiel na chvilku prec ..zapol tv a zasa to iste! .. ..nasi do mna hustia ze som 2 TV pokazil..a pritom som na tych tv skoro nic nerobil len hral PS3 ..myslite ze to bude PS3jkou??

Dik vsetkym za info..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Kua no bol som aj v oprave s TV a tam mi to potvrdily ze to spravila ta PS3 ze dnes sa mi este ozvu a povedia mi detailnejsie ze co s nimi je. Vcera rano som bol sony centre stazovat sa na to.Dali mi cislo na niaku linku sony AVPro ze tam mi budu vediet pomoct.Lenze cely den mi to tam nikto nebere.Na nete som si nasiel cislo na zakaznicku podporu.Volal som tam mi nikto nezdvihal.(volal som asi hodinu) Potom som sa nakonec dovolal do Sony-Bratislava ,a tam mi povedali ze si mam zavolat do Trnavy.No okej volam do Trnavy nikto nezdviha.Potom nakonec niekto zdvihol, ze ma prepoja a tam mi ochotne pooradia.Ked ma prepojila cakal som ale zasa nikto nezdvihal.Tak zasa volam a vravim ze mi to tam nikto nezdviha.Ona ze jaaaaaaj oni maju míting.Skuste si zavolat neskor.Do mna nervy jako hovado.Pocuvajte od rana niekam vyvolavam.Vsade mi to nezdvihaju,a ked zdvihnu tak povedia ze si mam inam zavolat.Ona ze dobre nechajte cislo a kolega ked pride vam zavola.Za cca 20 min. mi vola ze sa mi ospravedlnuje ale kolega uz nepride dam Vam cislo a tam Vam urcite poradia.Volam tam a nikto samozrejme nezdviha asi az na 4 krat.Zdvihla mi to niaka zenska ktora ani po slovensky poriadne nevedela.

Plietla si slovencinu ,sem tam cesky a aj tak mi nepovedala co stym.Potom volam zasa naspat.A tam ze tak ho chodte reklamovat.Ja ze ok a preplatite mi opravu dvoch TV ktora stoji 5600 SK? Oni ze nie .Ale sak vas vyrobok mi pokazil 2 TV.A tam ze dajte si staznost na Obchodnu inspekciu.Ja ze dakujem ze ste mi tak skvele poradily.

Tak takto som sa vcera k nicomu nedopracoval.A neviem co mam teraz robit

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, Sony docela dobře znám, pokud k nim telefonuješ, tak je to naprosto zbytečná ztráta času a hlavně nervů. Pokud můžeš, dojdi si k nim osobně do nějaké té centrále, tam to určitě vyřešíš mnohem líp. A co se týče těch TV, tak pokud ti servis kam si tu TV přinesl dá servisní protokol a na něm bude napsaná porucha TV včetně toho, že TV porouchal ps3 respektive přístroj připojený přes to určité rozhraní, tak Sony by ti měla vyjít vstříc a opravu TV zaplatit. (To samé platí třeba když na benzínce koupíš špatný benzín a zadře ti motor.) Ale tohle je bohužel běh na dlouhou trať a hlavně pro pevné nervy. Rozhodně ale nepolevuj ze svých požadavků, protože tak jako skoro každý obchodník se bude snažit ušetřit co nejvíce. Co též můžu doporučit je to, že nevím kolik ti je let, ale samozřejmě Sony jinak bude jednat s 18letým klukem, nebo 50letým otcem. Takže rozmyslet a jít do nich. Hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři

• 0

stalo se mi něco podobného na LCD sony. Měl jsem LCD zapojenou na počítač, xbox a ps3 přes hdmi. Jednoho dne mi přestal ps3 na lcd jet, v počítači jsem musel nastavovat znovu obraz aby mi jel na lcd. Xbox šlapal normálně, ale ps3 ne a ne. Nakonec jsem odnes lcd do servisu a vyměnili nějakou desku s HDMI a vše v poho. Ale je pravda že jsem měl kabel hdmi, se kterým když se pohlo, tak mí obraz blikal - někde byl narušen. Ale je zajímavé že xbox fungoval ale ps3 ne. Nejspíš asi proto že funguje v jiným rozlišení ptž aji pc fungovalo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu