Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2006 Stahnul sem si hru NFS-C z torrentu,stahlo mi to asi 7 slozek v raru...Co s nima mam delat?? ///zmeneny nazov topicu (tazko vymysliet v tomto pripade vhodny nazov, ale urcite lepsie nez povodny "ISO hry" ;) ) - THeBaNDiT
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2006 Vsechny?A dat je do jedny slozky??Nemate nekdo nejaky navod??
0 BadBoy Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2006 Vsechny?A dat je do jedny slozky??Nemate nekdo nejaky navod?? Dej to do jedné složky a poté rozbal winrarem. Ty soubory budou mít pořadová čísla, tj. název bude něco typu nfsc.rar.00 nebo tak nějak. Prostě to stačí otevřít a obsah zkopírovat někam do složky a ono se ti to otevře. ps: Kdyby to nešlo, tak si zkontroluj ta čísla co jsou vuedena u každého souboru. Jinak se také podívej an to co ti to napíše za chybu. Part archiv začíná mám to tušení právě tou částí *.00 a pokračuj *.01 atd.. EDIT: Jen pro upřesnění se ti nestáhlo sedm složek komprimovaných rarem, ael sedm souborů komprimovaných do *rar, že?
0 Co!.Ron3 Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2006 No je to tak jak rikas ,Takze ty slozky nfcu.rar.00 az 09 mam dat do jedny slozky a pak je najednou rozbalit??
0 H4nys Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2006 stačí na tu první kliknout pravým a extrahovat zde...
0 toppi3 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2007 hm tak sem si stah Moto GP a ma to 17 částí a všechny maj příponu .001 .002 .003. až .017 a když na tu první kliknu pravim tak tam žádný extrahovat zde nemam... Tak už sem na to příšel... dal sem otevřít v programu a už mi to to iso našlo...
0 b-s-h Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2007 .00x se rozbalují v total commanderu
0 WoKo_O Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2007 Vsechny?A dat je do jedny slozky??Nemate nekdo nejaky navod??to je jednoduchy..vytvor si ,treba na plose,slozku s nazev ty hry a do ni pretahni vsechny ty casti co si stah..pak si vytvor dalsi slozku pod nazvem:jmeno hry.iso..napr gtavcs.iso..pak najed do ty slozky kam si pretah ty soubory zamodri je pravim tlacitkem a dej extrahovat soubory...ukaze se ti typickej win rar prohlizec a ty vyberes kam to chces extrahovat a vyberes tu slozku s nazvem:jmeno hry.iso tam to vsechno rozbalis...mel by se ti vytvorit image a ten si pak pretahnes do psp..
Otázka
Co!.Ron3
Stahnul sem si hru NFS-C z torrentu,stahlo mi to asi 7 slozek v raru...Co s nima mam delat??
///zmeneny nazov topicu (tazko vymysliet v tomto pripade vhodny nazov, ale urcite lepsie nez povodny "ISO hry" ;) ) - THeBaNDiT
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts