Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psx hry na psp

Markzbr

Otázka

cau borci :)prosimvas potreboval bych poradit :blink: mam cfw 3.93 M33 slim :bash:zkousel sem hry z psx na moje psp ten soubor pbp sem si dal do slozky a tu slozku sem dal do psp/game a hra se mi obevila v psp v hlavni nabidce her ale jakmile ji spustim tak mi bud zhasne obrazovka a potom se vypne psp a nebo mi to pise ze to nejde spustit a ktomu nejake cislo :ziped:zkousel sem to asi u deseti her spyro the tragon:wohow: a jeho dalsi dili a u crash bandicot :wohow:a jeho dalsi dili :psp:a jeste u neceho nemuzete mi plis nekdo poradit co mam delat?:idea::cheesygrin:

Diik moc vsem .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cau borci :)prosimvas potreboval bych poradit :blink: mam cfw 3.93 M33 slim :bash:zkousel sem hry z psx na moje psp ten soubor pbp sem si dal do slozky a tu slozku sem dal do psp/game a hra se mi obevila v psp v hlavni nabidce her ale jakmile ji spustim tak mi bud zhasne obrazovka a potom se vypne psp a nebo mi to pise ze to nejde spustit a ktomu nejake cislo :ziped:zkousel sem to asi u deseti her spyro the tragon:wohow: a jeho dalsi dili a u crash bandicot :wohow:a jeho dalsi dili :psp:a jeste u neceho nemuzete mi plis nekdo poradit co mam delat?:idea::cheesygrin:

Diik moc vsem .

muze byt firmwarem. nektere hry si nerozumi s urcitymi verzemi

http://www.gamerspress.com/index.php?title=PSX_on_PSP_Compatibility_List

pak potrebujes pops loader nebo timemachine na aktivaci casti jinych firmware apd. prostuduj si v tutorialech

Odkaz ke komentáři

• 0
a jeto slozite protoze ja to psp nemam dlouho a softver sem si nechaval predelat a nechtel bych si stim mim psp neco porobit

ja to nikdy nepouzival... ale slozite by to snad AZ tak byt nemelo. a pokud se to udela dobre tak se neni oc bat. znamej si taky upnul na 3.9 a pak hral FF7 prez pops loader. ja prave kvuli psx hram zustavam stale u 3.71

Odkaz ke komentáři

• 0
jo a tim ze ty mas fw3.71 tak nepotrebujes tel pops louder? a nevis esi ten pops louder je i na muj fw ja mam totiz 3.93 a u rybky sem se docetl tohle Pro lepší kompatibilitu použijtePOPSloader plugin který najdede zde (3.71 M33-4/3.80 M33-4) a zde(3.90).

:wohow:

no na to co jsem hral za psx hry, a bylo jich dost, jsem pops loadeer nepotreboval. ale ne vsechno beha pod 3.71.

a s tim pod cim beha to jsi jsit nejsem. fakt koukni do sekce tutorialy tam je o tom napsane dost. ja ho nikdy nepouzival. vim jen ze to nacita casti systemu starsich CFW a tim ti umozni kompabilitu s hrama. a znamej to paril na 3.90 pred nejakou dobou (to este 3.93 nebyla). jestli se to tam nekde nerozebira tak zkus nekomu z tech co ty tutorialy psali napsat soukromou zpravu at ti poradi.

Odkaz ke komentáři

• 0

:psp:tak sem se dival do tutorialu a nasel sem par gut gut navodu jak nato tak sem je vyzkousel stahl sem si eboot programy a nic to same bud vypne psp a nebo ten text a kdyz sem hledal ten popsloader tak sem ho nikde nenasel na 3.93 M33 fw nemuzete se nekdo juknout esi neco nenajdete a nebo si mam rovnou predelat fw na 3.90 m33

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu