Míra Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Zdravím, již nějakou dobu sháním balík zvuků světelného meče z Hvězdných válek. Dříve koloval internetem RAR (cca 50 MB), který obsahoval několik desítek těchto zvuků. Nemá někdo tento RAR či případně odkaz na nějaký balík těchto zvuků? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 pohledej na www.fxhome.com jednou jsem to tam našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Jestli myslíš přímo tuto stránku http://fxhome.com/sounds/downloads.html, tak na té jsem už byl. Pár jsem postahoval. Ale díky za reakci. Nemá někdo ještě další tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Spousta různých druhů zvuků rozřazených do různých kategorií najdeš na soundsnap.com:thumbup: snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 pár kousků je na www.findsounds.com a nebo jsem našel mini pack (2,49MB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Ten balíček na uloz.to je dokonalý. Děkuji moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.