:.Dragunov.: Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Cau neprovozujete tu nekdo nahodou freestyle Yo-Ying? Nejake info: www.yoyo.cz Jednu dobu jsem mel jedno freestylovi ale nic moc sem s tim neumel nebylo zrovna dobre, ted jsem si pro zacatek objednal jedno za 300kc Flying Squirell... No a kdyby nekdo nevedel vubec o co jde a nechce se mu cist prihazuji par videii: Asi oblibene videjko: Ukazku co dovede Flying Sguirell od firmy Duncan: Uz se tesim az me dojde a zacnu trenovat :) Jestli me to chytne koupim nejaky lepsi model :) HUH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 lol tak to se mi moc libi :D ... driv sem mel diabolo a docela sem to umel , tak proc nevyzkouset yo yo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 tak co,měli ste někdy v ruce opravdové jojo takové s ložisky a tak?a zkoušeli ste s tim nejake triky?dyz tak mrknete na: www.yomega.com http://www.activepeople.com/en/toys/yoyo/ (tam si musíte navolit [YO]2) www.yoyo.cz a napište svuj nazor:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Profi yoyo jeste nekde mam doma, mam pruhledny MATRIX. Hral jsem si snim asi mesic, pak uz ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 hele ja se z nam s klukem ,kterej byl asi 2nebo 3 na nejakejch zavodech /snad mistrovstvi/ a jezdim s nim na tabor naucil me neco..docela me to bavi ale nemam prachy na jojo jo jinak ten kluk ma oxygen (nej yoyo )..ja nemam nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jj, mám Throw Monkey od Duncanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jj, mám Throw Monkey od Duncanu jj,to je docela dobrý,ja mam Yomega Fireball Glow Edition(nasvicovací:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Sim3to:Mas jeste toho Matrixa...Koupil bych ho od tebe... krystof:Asi zatim nemas nic ze? Ja oisobne tedkom yoyoju s Lyn Fury...Zdelal sem si z neho pogy...Mam ted k nemu asi 40stringu [provazku]... Zvladam trapezu, double or nothing, suicyde, trapeze and his broyher, acrobat a par dalsich... Uz davam i nejake ty comba no...Ale chci si objednat nejake kovove aby melo lepsi sleep [delsi] na slozitejsi tricky... hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.