Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

co se stane když...

Karas12

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ještě nemám psp ale zítra jsi ho jdu kupovat a ptám se:když ho dám cracknout tak co tím cracknou?firmware??můžu ho po cracknutí atktualizovat na novější??strátím po cracknutí záruku?

rika se tomu flash nebo prehrat na custom firmware.

ne"crackuji" cast firmware co tam mas, ale nahraje se misto nej skoro stejnej , ale upravenej a s vice moznostma

aktualizovat ho muzes. stejne jako na originalni firmware vychazej updaty/novejsi verze tak na cfw vychazej... jen s nejakym odstupem (pripadne ruzne opravy a vylepsene verze)

zaruku... teoreticky o ni neprijdes... ale spis co se tyce hardwarove poruchy. kdyz si neco podelas pri flashi nebo nejakym spoustenim programu ktere na originale nejdou tak na to sony podle me pkene koukat nebude.

jinak co jsem cetl tak pri poruse displaye tlacitek apd... lidem psp vzali i s custom firmware a prehrali jim ho zas. to same muzes udelat i sam. kdykoliv si tam muzes nahrat zpet orig (pokud je to dobre flashnute)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ne"crackuji" cast firmware co tam mas, ale nahraje se misto nej skoro stejnej , ale upravenej a s vice moznostma

aktualizovat ho muzes. stejne jako na originalni firmware vychazej updaty/novejsi verze tak na cfw vychazej... jen s nejakym odstupem (pripadne ruzne opravy a vylepsene verze)

zaruku... teoreticky o ni neprijdes... ale spis co se tyce hardwarove poruchy. kdyz si neco podelas pri flashi nebo nejakym spoustenim programu ktere na originale nejdou tak na to sony podle me pkene koukat nebude.

jinak co jsem cetl tak pri poruse displaye tlacitek apd... lidem psp vzali i s custom firmware a prehrali jim ho zas. to same muzes udelat i sam. kdykoliv si tam muzes nahrat zpet orig (pokud je to dobre flashnute)

bude mi to dělat jeden chlápek v jednom obchodě!tak já mu řeknu at mi ho flashne(potřebui aby mi na tom šli hrát hry z karty)

Odkaz ke komentáři

• 0

no s tim ze ti zeberou psp s cfw na reklamaci neni pravda protoze i kdyz se ta reklamace firmwaru nertyka tak ti reknou ze si tim ze mas cfw poskodil tu danou vec a na reklamaci nemas narok,ale z cfw na origo muzes updatnout kdykoliv a zaruku zase ziskas:)

Odkaz ke komentáři

• 0
no s tim ze ti zeberou psp s cfw na reklamaci neni pravda protoze i kdyz se ta reklamace firmwaru nertyka tak ti reknou ze si tim ze mas cfw poskodil tu danou vec a na reklamaci nemas narok,ale z cfw na origo muzes updatnout kdykoliv a zaruku zase ziskas:)

a když si to dám na original tak to potom musím zase flashnout?

Odkaz ke komentáři

• 0

ja si to taky myslel, ale lidi na foru tady psali ze jim to s tim brali :dozey:

a když si to dám na original tak to potom musím zase flashnout?

jo... flashujes to i na original... proste tomu prehravani normalniho a custom firmware se rika flash. a jde to prehravat na jeden a na druhej

Odkaz ke komentáři

• 0
~~;361423']^^ Ne' date='flashlý je to za 5 min ;)[/quote']

haha, tak pro nováčka, který to nikdy nedělal je to těžké dost. já se k tomu googlil asi tak týden (nevěděl jsem o tomto fóru) a vě finiši jsem stejně zjistil, že si buď budu muset koupit Pandora Battery nebo si ji někým nechat udělat (PSP s novým chipem blokují vytvoření Pandora Battery), takže jsem za to vypláznul 4 kila ani jsem nemrk.

Odkaz ke komentáři

• 0
haha, tak pro nováčka, který to nikdy nedělal je to těžké dost. já se k tomu googlil asi tak týden (nevěděl jsem o tomto fóru) a vě finiši jsem stejně zjistil, že si buď budu muset koupit Pandora Battery nebo si ji někým nechat udělat (PSP s novým chipem blokují vytvoření Pandora Battery), takže jsem za to vypláznul 4 kila ani jsem nemrk.

heh,ale já to myslel tak pokud ti to někdo flashuje tak to trvá 5 minut ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

jak blokujou?to jako ze to nejde ani flashnout?na ISO games?:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
jak blokujou?to jako ze to nejde ani flashnout?na ISO games?:bash:

na flash potrebujes dve veci

- upravenou baterku (pandora)

- kartu s programem na prehrani (magic stick)

baterka jde delat 2 zpusoby.

hardwarove - rozeberes ji a useknes nozicku na jednom chipu nebo preriznes jeden spoj

softwarove - prez psp a programek baterku naprogramujes

no a novejsi psp nedovoluji vytvoreni pandory softwarove - tam je ten blok.

ale stale jim muzes prehrat firmware na custom

Odkaz ke komentáři

• 0

no zkrátka na těch novějších tu pandoru nevytvoříš, ale flashneš to vpohodě.. a čtěte topic pro začátečníky tam je myslím všechno podrobně vysvětlené :).. teda až na ty novější psp s blokovaným přístupem na baterii ;)

http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 tady to je.. najdeš tu všechno co potřebuješ vědět :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu