By Dawe Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 :!:Jak se využívá lidská síla na kole, kterým i mechanismy se síla zvětšuje, jak využíváme převody na kole, jak správně řadíme, jaké typy jízdních kole používáme pro různé terény, proč?:!: :arrow: To poslední už mám ale ty věci předtim nemužu najit .. Helpnul by mi s tim někdo už to hledam druhej den a mam tak nanejviš k tomu par obrázku :D Dik moc všem co s alespon pokusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Promin jestli mi to uniklo ale co má tvoje otázka společného s konzolema? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 To nemusi mbyt o konzolich kdyz je to v sekci "ostatni diskuze" ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.