misa.k Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Nevíte někdo,jaká postavička aktivuje sochu s 6 rukama?Zatím mi na všechny kroutí hlavou.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Podle toho co je tam napsaný by to měl být někdo jako otec Indiiho Jonese, ale nevím ještě jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 domorodci to umi aktivovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.k Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Když jsem dohrál třetí příběh na druhé tabuli,tak jsem si mohl koupit pro free hru postavičku Thuggee s černým turbanem a ta tu sochu aktivuje ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 tak jsem dohrál celou hru a v pohodě, ale porblém když chci získat vše a dám Free play u kteréhokoliv kola tak se hra sekne....měl někdostejný problém? nepomohla ani instalace na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Mam origo a vse jede v pohode... juchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 spíš by jste to mohli někdo uploadnout... hrozně rád bych si to zahrál ale na live nemám přístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.